free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήττα σοκ ο Ηρόδοτος από την Παλαιόχωρα με 1-0

Προσπάθησε αλλά δεν ήταν τόσο καλός ώστε να καταφέρει να πάρει κάτι από την Παλαιόχωρα ο Ηρόδοτος

 

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν ο Ηρόδοτος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στην κρητική μονομαχία από την Παλαιόχωρα με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Δρακάκη στο 77’.

 

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φουκαράκη στο 67’ και πλέον έχασε την διαφορά του +3 από την δεύτερη θέση καθώς το Αιγάλεω πήρε το «διπλό» και ακολουθεί ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά!

 

Από την άλλη πλευρά η Παλαιόχωρα συνεχίζει με άλλη μία νίκη την ξέφρενη πορεία που κάνει τον τελευταίο καιρό.

 

Ισορροπημένο παιχνίδι είδαμε στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν από μία μεγάλη ευκαιρία με τους δύο τερματοφύλακες, όμως να είναι εκεί και να «αποσοβούν» τον κίνδυνο.

 

Πρώτη απείλησε η Παλαιόχωρα με τον Μανουσάκη στο 4′ να κάνει το φάουλ και τον Κασμερίδη να απομακρύνει δύσκολα.

 

Ο Ηρόδοτος δεν άργησε να απαντήσει στις ευκαιρίες με τον Μωραΐτη να κάνει το σουτ τρία λεπτά αργότερα και τον Πονηρό να επεμβαίνει και να αποκρούει την μπάλα.

 

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο Ηρόδοτος προσπάθησε να απειλήσει με κάποια σουτ χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα με το 0-0 να μένει μέχρι την συμπλήρωση των πρώτων σαρανταπέντε λεπτών.

 

Στην αρχή της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις.

 

Αρχικά στο 55’ και πάλι με τον Μανουσάκη πρωταγωνιστή, ο οποίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα αποκρούστηκε από τον Κασμερίδη και στο 60’ με τον Καζαντζίδη να κάνει το σουτ και την μπάλα αυτή τη φορά να καταλήγει λίγο άουτ.

 

Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα στο 58’ ο Κανδηλάκης είχε προωθηθεί, έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στον Πονηρό.

 

Στο 67’ ο Φουκαράκης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Αυτή η αποβολή σε συνδυασμό με την ανωτερότητα της Παλαιόχωρας στην επανάληψη έφερε το 1-0.

 

Στο 77’ έγινε μία σέντρα και ο Δρακάκης με πλασέ εντός περιοχής «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του!

 

Μετά το γκολ ο Ηρόδοτος δεν κατάφερε να επιστρέψει και να βρει την ισοφάριση με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος και η Παλαιόχωρα να πανηγυρίσει ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο!

 

Από την άλλη πλευρά ο Ηρόδοτος μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής με το Αιγάλεω χάνει την διαφορά που είχε «χτίσει» από την δεύτερη θέση.

 

Συνθέσεις:

 

Παλαιόχωρα (Δ. Μαγκαφίνης):

 

Πονηρός, Καζατζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Κορνελάτος, Μανουσάκης Α., Κερνενίδης, Μαζιώτης, Δρακάκης, Μανουσάκης Δ., Προβατίδης (71′ Λασπάτζης)

 

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Θεοδωράκης, Μαστραντωνάκης, Κοντογιάννης, Γύπαρης, Ιβαν, Καρδάσης

 

Ηρόδοτος (Μ.Παπαματθαιάκης):

 

Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (79′ Παπαδάκης), Φουκαράκης, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος (41′ λ.τρ. Γαρεφαλάκης – 71′ Αργκιλέσι), Μωραΐτης, Ετόφ

Πηγή prismanews.gr

Related posts

Το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει το Αιγάλεω

Abola Team 2

Τώρα ήταν Μοσχάτο!

Abola Team

Επιστροφή στη δράση οι παίκτες της Παλαιόχωρας!

Abola Team 2