free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Με σεβασμό στον Γ.Σ. Καισαριανής»

Το στίγμα του για την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Καισαριανής, έδωσε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

Ως ευκαιρία για ανασύνταξη αντιμετώπισαν στην Κοχαχείλα τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας. 

Άπαντες στον σύλλογο των νοτίων προαστίων έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία τους, ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί κόντρα στηον Γ.Σ. Καισαριανής. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη: 

«Η ομάδα μας προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις ανάγκες του επόμενου πολύ δύσκολου και ιδιαίτερα καθοριστικού αγώνα που μας περιμένει κόντρα στον Γ.Σ. Καισαριανής. Θα αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό τον προσεχή μας αντίπαλο, ο οποίος θέλει τους βαθμούς, αφού παλεύει για την παρμαονή του, ωστόσο, οφείλουμε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μερ ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο.

 

Δώσαμε κι ένα φιλικό με την γειτονική Δάφνη Παλαιου Φαλήρου, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την δύσκολη συνέχεια»

 

 

Related posts

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Δηλώσεις Οντατζή και Βεϊζάι

abola10

Απέκτησε Πυλαρινό, Καργιώτη και Δουληγέρη η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΟΨ: Αποχώρησε ο Βεντούρης

Nάσος Φακίδης