free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-2: Προσπάθησε φιλότιμα, αλλά λύγισε κόντρα στον επίδοξο πρωταθλητή

Αλλη μία εντός έδρας ήττα πρόσθεσε στο “καλεντάρι” του σήμερα ο Ταμυναϊκός, αυτή τη φορά κόντρα στον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων.

 

Ο Ταμυναϊκός, που εδώ και καιρό παίζει με σημαντικές ελλείψεις λόγω τραυματισμών βασικών του παικτών, προσπάθησε κόντρα στους σίγουρους πρωταθλητές του 7ου ομίλου, αλλά δεν σκόραρε, ενώ δέχτηκε το πρώτο γκολ στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου, γεγονός που έκανε το έργο του ακόμη πιο δύσκολο.

 

Στο 42′ ο Ταμυναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ραμπαβίλας έπιασε ένα καλό σουτ στη γωνία, αλλά ο Χαλκιδέος γκολκίπερ του Αήττητου, Μιχελής, έπεσε σωστά και έσωσε την εστία του.

 

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Αν. Αττικής άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 45′ από φάουλ του Γκούμα στο δεύτερο δοκάρι, ο αφύλακτος Κωστόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

 

Να σημειώσουμε ότι οι Αλιβεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για το φάουλ, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής το καταλόγισε …ανάποδα. Αντί να το χρεώσει στον παίκτη του Αήττητου, το χρέωσε σε παίκτη του Ταμυναϊκού και στην εξέλιξη της φάσης έγινε η ζημιά.

 

Στο β’ ημίχρονο ο Ταμυναϊκός θέλησε να ανέβει πιο ψηλά και στο 63′ ο Ραμπαβίλας βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, όπως στη φάση του 42ου λεπτού.

 

Ο Ραμπαβίλας σούταρε, αλλά ο Μιχελής κατέβασε τα ρολά και κράτησε το 0-1 για την ομάδα του.

 

Στο 72′, όμως, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν …πρόωρο τέλος στο ματς. Μετά από φάση διαρκείας στα αλιβεριώτικα καρέ, η μπάλα στρώθηκε στον Μουστάκη που με σουτ έκανε το 0-2.

 

Σε γενικές γραμμές πάντως, στο β’ ημίχρονο ο Αήττητος είχε το πάνω χέρι στο ματς, με τον Ταμυναϊκό να κάνει φιλότιμη προσπάθεια να γλιτώσει την ήττα, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Μπασινάς, Καρράς, Πιλάτης, Καρατζάς, Β.Αναστασίου, Μ. Αναστασίου, Ζάχι (75 Ν. Μητρου), Κούρτης (65′ Κροκος), Α. Μητρου, Ραμπαβίλας, Παπαδάκης (80′ Κατσαμπας)

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Νικλισιώτης, Γκούμας, Κρητικός, Τσιλγκίρης, Φαρινόλα.

Related posts

Πήρε Αλεξάνδρε Μαργαρίτη ο ΠΑΟ Ρουφ

admin

Έντονη αντίδραση η Κηφισιά για τους ορισμούς της ΚΕΔ!

Abola Team 3

Παρελθόν και επίσημα ο Καραλής από τον Εθνικό

Abola Team 2