free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Αιγάλεω 5-1 εκτός τον Ερμή Ζωνιανών-Το Σίτι ευχαριστεί την Κρητική ομάδα για την φιλοξενία

Το τρίτο του εκτός έδρας «διπλό» πέτυχε το Αιγάλεω το οποίο κέρδισε με 5-1 στο Ρέθυμνο τον Ερμή Ζωνιανών, σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Σις νίκες και στο ρετιρέ της βαθμολογίας επέστρεψε το Αιγάλεω, το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Ηροδότου στα Χανιά από την Παλαιόχωρα. Η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 7΄ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Μπίρη.

 

Στο 15΄ το «Σίτι» κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέρμη, ενώ στο 22΄ ο Ψυχογιός έκανε το 0-3 καθαρίζοντας από το πρώτο κιόλας μέρος την υπόθεση νίκη. Στο 30΄ το Αιγάλεω έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τέρμα του Δουκάκη.

 

 

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Πρωτογεράκη. Ωστόσο ο Βέρμπης στις καθυστερήσεις με το δεύτερο του προσωπικό γκολ και ένατο συνολικά στο πρωτάθλημα έκανε το 1-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Βολονάκης): Γεωργίου, Κορτσινίδης, Πρωτογεράκης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης (46΄ Κοτζαδάκης), Ακασού, Πασιαλής, Σταθόγλου, Ηλιόπουλος (70΄ Σκουτέλης), Λε Ματιέρ (64΄ Ρουμπάκης), Πλουσής.

 

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Μπίρης, Δάρρας (88΄ Γούλας), Κάρδαρης, Σταύρου, Παπασάββας, Καμινιώτης (68΄Γεμιστός), Σκοπελίτης (81΄Κοντιζάς), Ψυχογιός, Δουκάκης (63΄Τουλουβασίλης), Βέρμπης

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με την φιλοξενία στο εκτός έδρας ματς με τον Ερμή Ζωνιανών, η διοίκηση του Αιγάλεω αναφέρει:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινέστατα τη διοίκηση του Ερμής Ζωνιανών/Ermis Zonianon αλλά και να εκφράσουμε την εκτίμηση μας προς σε αυτούς, για την άψογη φιλοξενία αλλά και την συμπεριφορά τους προς την ομάδα μας (αγωνιστικό τιμ και διοίκηση), πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Το ατυχές αποτέλεσμα -για την ομάδα του Ερμή- διόλου δεν εμπόδισε τους διοικητικούς του παράγοντες να μας φερθούν υποδειγματικά, αναδεικνύοντας τα αληθινά ιδεώδη που κρύβει ο αθλητισμός

Related posts

Στην πόρτα της εξόδου Λέσι και Νικολάου από τον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Σπανού ο Διαγόρας Βραχνέϊκων

Abola Team 2

Πανέτοιμο το Κερατσίνι για το ματς με την Ρόδο

Abola Team 2