free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Απόλυτα ευχαριστημένος  από την γενικότερη εικόνα των παικτών του δήλωσε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Ένα μέρος των φετινών του δυνατοτήτων επέδειξε ο Πανερυθραϊκός στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου. 

Το συγκρότημα της Νέας Ερυθραίας φανέρωσε πολλές αρετές, αναδεικνύοντας πτυχές της ποιοτικής δουλειάς που γίνετια από τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη και των άμεσων συνεργατών του, επικρατώντας με 5-2 κι έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετικό ρυθμό ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Δύο τέρματα σημείωσε ο Αραμπατζής και από ένα πέτυχαν οι Αντωνιάδης, Σταματέλος και Αναγνώστης, βγάζοντας μάλιστα πολλές όμορφες συνεργασίες. 

Ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης έμιεν απόλυτα ευχαριστημένος από την εν γένει παρουσία, αλλά και  την διάθεση για προσφορά των παικτώ του, τονίζοντας τα εξής: 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την γενικότερη εικόνα, που εμφανίσαμε στο συγκεκριμένο φιλικό. Δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και ότι ανεβαίνουμε διαρκώς σε κομμάτια της τακτικής, αλλά και των αυτοματισμών. Στοιχεία πολύ σημαντικά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει»

 

 

 

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ:”Μας δικαιώνει η συμπληρωματική έκθεση”

abola10

Αίσθηση με Γρηγόρη Ρούπι ο ΠΑΟ Ρουφ

Kώστας Παλαιολόγος

Καζαντζής Γιώργος (Σούρμενα):”Κρατάμε μόνο τη νίκη”

abola10