free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βασίλης Σπάθας και Παναγιώτης Καρέλης: Σημασία έχει το τρίποντο για το Κερατσίνι

Δηλώσεις έκαναν μετά το διπλό επί του Πέλοπας Κιάτου ο προπονητής του Κερατσινπιου Βασίλης Σπάθας καθώς και ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, Παναγιώτης Καρέλης (ΦΩΤΟ).

 

Βασίλης Σπάθας

 

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που μας φέρνει ένα ακόμα  βήμα στον στόχο μας.  Σημασία έχει το τρίποντο αν ,και πρέπει να το πούμε αυτό, δεν παίξαμε καλά σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Ομως δείξαμε και πάλι, ότι έχουμε παιδιά με ποιότητα πουτ μπορούν να τραβήξουν την ομάδα στα δύσκολα. Επιμένω όμως. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είναι μία νίκη αφιερωμένη σε αυτούς που  μας πιστεύουν και είναι μαζί μας και στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

Παναγιώτης Καρέλης

 

Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι κερδίσαμε χωρίς να είμαστε καλοί στο παιχνίδι. Είχαμε καλές στιγμές, σκοράραμε σε κρίσιμα σημεία του  αγώνα  και κρατήσαμε τα πράγματα  με ηρεμία και ψυχραιμία. Οσο για εμένα το ότι έβαλα δύο γκολ είναι πολύ ωραίο και με ανεβάζει και αρκετά ψυχολογικά. Πάντως για το πρώτο γκολ θα πρέπει να πω και ένα “ευχαριστώ” στο Ντούλια που με την ενέργεια του έκανε πιο εύκολη τη δουλειά μου.΄Αλλωστε πολλά από τα γκολ που μπαίνουν είναι προιόν ομαδικής δουλειάς.”

 

 

Related posts

Ο Αλέξανδρος Χαρακτίδης οδήγησε στην πρόκριση την Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 3

Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Παναγιώτη Βλάχου ο Εθνικός

Abola Team 3

Παρελθόν ο MVP!

Κωνσταντίνος Περούλης