free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Ομάδα που σκοράρει συνεχώς ο Υμηττός…»

Στις ιδιαιτερότητες και τους κινδύνους που κρύβει για την ομάδα του η προσεχής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Υμηττό, στάθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

  

Η διακοπή του πρωταθληματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας έδωσε τη δυναντότητα στα Μελίσσια να δουλέψουν εμπεριστατωμένα, με σκοπό να διορθώσουν όσα κενά, είχαν διαπιστωθεί σε προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η νίκη επί του Κεραμεικού όπλισε τους πάντες στον σύλλογο των βορείων προαστίων με αυτοπεποίθηση , αυξάνοντας σε σημαντικό βαθμό τη διάθεση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις,προς τέρψη του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά. 

Ο έμπειρος προπονητής έσπευσε να στρέψει την προσοχή του στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που περιμένει την ομάδα κόντρα στον Υμηττό: 

«Όλο αυτό το διάστημα δουλεύουμε εμπεριστατωμένα σε κομμάτια της τακτικής προσβλέποντας να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Η προσοχή μας εστιάζεται πλέον στην ερχόμενη κρίισμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Υμηττό. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ομάδ,α η οποία σκοράριε σε κάθε παιχνίδι και αυτό το στοιχείο την καθιστάακόμη πιο επικίνδυνη. Θα πάμε από την πλευρά μας να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και το κυριότερο συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

 

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Mπορούσαμε κάτι περισσότερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Τερψιθέα 2-1 τον ΑΟ Ταταύλα

Abola Team

«Επιβλητικά» Μελίσσια

Nάσος Φακίδης