free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Παλληνιακός με πέναλτι του Σάμιου 1-0 στο ντέρμπι τα Γλυκά Νερά

Ο Παλληνιακος πηρε το ντερμπυ με τα Γλυκα Νερά κερδιζοντας μετα απο μεγαλη μαχη με 1-0  με ευστοχο πέναλτι του Σάμιου στο 47΄ κι εξακολουθεί να κραταει τα σκηπτρα στην Α κατηγορια 

Εκεινο που πρεπει να ειπωθει ειναι πως στο σημερινο ματς μετρησε η  τύχη η οποια  ήταν με το μέρος των γηπεδούχων. Τα Γλυκά Νερά έχασαν στο πρώτο μέρος δύο κλασσικές ευκαιρίες, η μία με δοκάρι του Χίσο στο 26΄. Η έξοδος του Μουστόγιαννη λόγω τραυματισμού μόλις στο 15΄ άλλαξε τις ισορροπίες. Το πρώτο μέρος ανήκει στα Γλυκά Νερά.  

Στο δεύτερο μέρος ευτύχησε η Παλλήνη να βάλει γκολ μόλις στο 47΄ όπως προαναφέραμε και κατάφερε να πάρει τη νίκη πικραίνοντας τα Γλυκά Νερά που είχαν πάλι μια-δυο κλασσικές ευκαιρίες, τα οποία όμως μετά την ήττα τους έχασαν έδαφος βαθμολογικά. Στο 87΄ αποβλήθηκε ο Κλωνάρης με απευθείας κόκκινη για τα Γλυκά Νερά.

 

Πολυ καλος ο διαιτητης Αλεξανδρος  Δραγάτης οπως και οι βοηθοι  Μπουξμπάουντ  και Καραθανάσης

 

 ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Φυλακτός, Κούσης (60΄Τσιτοφώτος), Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Γεωργουδάκης, Σάμιος, Καλιαμπάκας, Μπίτιλης (78΄Σταύρου), Μουστόγιαννης (15΄λ.τ Βλάχος-75΄Ανδρίκος),

 

 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης (74΄Ρέκα), Μπέντας, Κλωνάρης, Γεωργακάς, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος (72΄Λαναράς), Μπουγατσιάς, Χίσο, Στίσι (88΄Λάζαρης)

 

Related posts

Τον επιθετικό Τσέρο και τον γκολκίπερ ΣΟΚΟΛΙ πήρε ο Παλληνιακός

Abola Team 3

Μακροδημήτρης: Κ. Λιούμη, στους 4 μήνες προεδρίας σας καταχρεώσατε τον Κεραυνό Κερατέας!

Ρένος Γιαμπουράς

Π.Α.Ο. ΚΑΛΥΒΙΩΝ – Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ 0-0

Abola Team 3