free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βράζουν με την διαιτησία στον ΟΦ Ιεράπετρας για το ματς με ΠΟΑ

Φρικτά παράπονα από την διαιτησία στο ματς με τον ΠΟΑ έχουν οι άνθρωποι του ΟΦ Ιεράπετρας.

Για το θέμα αυτό στην σχετική ανάρτηση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦ Ιεράπετρας επισημαίνονται τα εξής:

Δεν γίνεται  να  μπορέσει  να  σταθεί  μιά  ομάδα  στα πόδια της όταν κάθε αγωνιστική ή θα  της ακυρώσουν κανονικό γκόλ , ίσως και δύο  ή  δεν  θα δώσουν κανονικό  πέναλτυ ή θα σφυρίξουν ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του αντιπάλου. Κουραστήκαμε κύριοι  υπεύθυνοι της διαιτησίας. Αν θέλετε να μας πείτε κάτι , πείτε μας το στα ίσα , να μην κουραζόμαστε τζάμπα , να μην χάνομε  τζάμπα και την ώρα μας και τα λεφτά μας. Και τα παιδιά του ΟΦΙ να μην χύνουν τζάμπα τον ιδρώτα τους. 

 

Στο  85′ βάζει γκολ ο  ΟΦΙ  με τον Κορέτα  και ο διαιτητής το ακυρώνει , σφυρίζοντας επιθετικό  φάουλ επειδή δύο αμυντικοί του ΠΟΑ συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Για πέμπτο συνεχόμενο ματς  του  ΟΦΙ  το  ίδιο σκηνικό. 

 

Αρχίζουμε να  κουραζόμαστε και  να αηδιάζουμε πλέον. Ομως  δεν  θα  κάνουμε το χατίρι  κανενός  να τα παρατήσουμε. Θα παλέψουμε όσο μπορούμε , κόντρα μάλλον σε πολύ περισσότερους εχθρούς  από όσους υπολογίζαμε.

 

Ο  ΟΦΙ  , αν και με τόσο δυνατό αέρα ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις μπάλα , ήταν σαφώς ανώτερος από τον ΠΟΑ ,έχασε πολλές ευκαιρίες για να βάλει γκολ , όταν όμως το έβαλε στο 85′ ο διαιτητής για άλλη μιά φορά μας  είπε ότι δεν γουστάρει να κερδίσει ο  ΟΦΙ. Ο  ΠΟΑ  από  την άλλη δεν έχασε ούτε μία ευκαιρία.

 

Στίς  επόμενες δύο αγωνιστικές ο  ΟΦΙ  έχει  ένα ρεπό την επόμενη Κυριακή (το Σάββατο παίζει τελικό κυπέλου με τον ΑΣΙ) και μετά αγωνίζεται  εκτός με τον Ηλυσιακό. Ελπίζουμε μετά τον αγώνα αυτόν να είμαστε ακόμα πάνω  από την ζώνη του υποβιβασμού . Τότε  στους δύο τελευταίους αγώνες  στο Βουζουνεράκειο  με  Ερμή  και  Κηφισιά  θα  πρέπει  όλοι  να δουν τον ΟΦΙ  από όλες τις μεριές  του. Φθάσαμε  στα όρια  μας.

Related posts

Επέστρεψε στον Ηλυσιακό ο Μπίρης

Abola Team 3

Δυσφορία με τρεις παίκτες στην Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Γ.Σ. και εκλογές στον Φωστήρα (7/6)

Abola Team 3