free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδωσε τέλος στην κατάρα με Λουντ

Με το γκολ του Φινλανδού μέσου στο 19′ ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» από το «AELFC Arena» (0-1) πανηγυρίζοντς την «παρθενική» φετινή εκτός έδρας νίκη του.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην φετινή Super League  πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας στην Λάρισα της ομώνυμης τοπικής ομάδας με 1-0. 

Οι «πράσινοι» με έξυπνη τακτική έφυγαν νικητές από το «AEL FC Arena» σκαρφάλωσαν στους 27 βαθμούς και πλέον βλέπoυν με άλλο μάτι το κυνήγι της πέμπτης θέσης, που οδηγεί στην έξοδο στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» 

Από την άλλη πλευρά, οι «βυσσινί» έμειναν στους 22 βαθμούς χάνοντας τυν ευκαιρία να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις 

Εξαιρετική η παρουσία των παικτών του Ουζουνίδη στο τακτικό κομμάτι, ήξεραν τι να κάνουν μέσα στο γήπεδο και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν. 

Με πιο ξεκάθαρους επιθειτκούς προσανατολισμούς μπήκε ο Παναθηναϊκός στον αγωνισιτκό χώρο και στο 19’ ευτύχησε ν’ανοίξει το σκορ. 

Η κεφαλιά πάσα του Δώνη βρήκε τον Λουντ να … «τρυπάει» την άμυνα της θεσσαλικής ομάδας και ο Φινλανδός μεσοεπιθειτκός με ψύχραιμο πλασέ, χάρισδ στο «»τριφύλλι» το σπουδαίο «τρίποντο» 

 Ενδεικτικό είναι πως η μοναδική καλή ευκαιρία της ΑΕΛ στο παιχνίδι ήρθε στο 89ο λεπτό με κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς!

Υποδέχεται την Λαμία την ερχόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, με την ΑΕΛ να παίζει για δεύτερη σερί αγωνιστική στο γήπεδό της με αντίπαλο τον Πλατανιά!   

Διαιτήτευσε ο Στυλιαράς (Αιτ/νίας) 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (67’ Περόνε), Γκόικοβιτς (62’ Γκόλιας), Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (46’ Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης. 

 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Bλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Κάτσε (87’ Κολοβέτσιος), Τζανδάρης (90’+5’ Μουνιέ), Κουλιμπαλί, Λούντ, Χατζηγιοβάνης (75’ Στάικος), Δώνης.

 

Related posts

ΣΟΚ: Στήσιμο αγώνων στην Κ20!

Abola Newsroom

Ξάνθη-Κέρκυρα 1-1

Abola Team 2

Τι παίζει με τον Καβάνι;

Ρένος Γιαμπουράς