free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Αξιώτης: «Του χρόνου ομάδα για την Γ’ Εθνική!»

Ξεκάθαρος ότι από την προσεχή σεζόν θα δημιουργηθεί σύνολο ικανό να διεκδικήσει τηνάνοδο στην Γ’ Εθνική, παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Νίκος Αξιώτης.

 

 

 

Να … μαζέψουν τα κομμάτια τους προσπαθούν στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, με αφορμή την συντριβή, που γνώρισε η ομάδα από τον εκπληκτικό Αστέρα Βάρης με 6-0. 

Το εύρος του σκορ έχει καθίσει πολύ … βαρύ στο στομάχι όλων και ειδικά από την στιγμή, όπου οι «ερυθρόλευκοι συνιστούν μία από τις ποιοτικότερες και ιστορικότερες ομάδες της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ. 

Στοιχείο το οποίο έχει πεισμώσει τους πάντες Κκαι πολύ περισσότερο τον διοικητικό ηγέτη Νίκο Αξιώτη, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε, κατέστησε σαφές ότι ξεκάθαρη επιδίωξή του, είναι τοε ερχόμενο καλοκαίρι να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό και ικανό σύνολο που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να κτυπήσει την πόρτα της ανόδου στην Γ’ Εθνική. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αξιώτης: 

«Είμαστ εόλοι μας πολύ στενοχωρημένοι για αυτη την πολύ βαριά ήττα, η οποία ήρθε να πλήξει το γόητρο της ομάδας μας. Καταλαβαίνω την πίκρα των οπαδών μας και αυτό που από την πλευρά μου θέλω να τους υποσχεθώ και να τους διαβεβαιώσω, είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα χτίσουμε ομάδα η οποία θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις να διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική!

 

 

 

Related posts

Επιβεβαίωση του Abola.gr-Παρουσιάστηκε και επίσημα στον Αστέρα Βάρης το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αλέξης Παπαγεωργίου

Abola Team 3

ΑΠΕΛάρα στην Αγία Άννα!

Ρένος Γιαμπουράς

Τα σημερινά (9/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom