free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αθανασόπουλος: «’Όσο ψηλότερα γίνεται με όμορφο ποδόσφαιρο!»

Toυς φετινούς στόχους της Θύελλας Περιστερίου, οριοθέτησε ο Γενικός Γραμματέας κι εκτελών χρέη προπονητή Θόδωρος Αθανασόπουλος.

 

 

Ως ευκαιρία να «καθαρίσει» το μυαλό όλων και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την δύσκολη συνέχεια του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ αντιμετώπισαν στην Θύελλα Περιστερίου την διακοπή του πρωταθλήματος για την εορταστική περίοδο της Καθαράς Δευτέρας,. 

Άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο προσεγγίζουν την κρίσιμη συνέχεια με καλή ψυχολογία και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τα λεγόμενα του Γενικού Γραμματέα και χρέη τεχνικού Θόδωρου Αθανασόπουλου: 

«Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δουλέψαμε πολύ , με στόχο να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς της τακτικής. Στηριζόμαστε αποκλειστικά σε δικά μας παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας και αποσκοπούμε στην δημιουργία ενός ισχυρού κι ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα απαρτίζεται αποκλειστικά από παίκτες των ακαδημιών μας.Την περασμένη Παρασκευή δώσαμε ένα προπονητικό φιλικό με την Ανθούπολη, σοτ οποίο χρησιμοποιήθηκαν 16 παίκτες από τις υποδομές μας κι άφησαν εξαιετικά δείγματα γραφής. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παορυσιαστούμε στην συνέχεια όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αποδίδοντας παράλληλα, όμορφο ποδόσφαιρο»

 

 

 

Related posts

Πρασσάς: «Να κλείσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Τριφυλλιακός-Κορωνίδα 2-2

Abola Team 3

Ο Πλάτων 1-0 εκτός τον Εθνικό Αστέρα

Abola Team 3