free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον δημοφιλή ερμηνευτή Ηλ. Βρεττό – Πότε μπαίνει χειρουργείο

Την εμπλοκή λευκού βαν στο τροχαίο διερευνά η Τροχαία.

Πραγματικός γολγοθάς περιμένει τον δημοφιλή ερμηνευτή Ηλία Βρεττό μέχρι να αποκατασταθούν τα τραύματά του από το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην παραλιακή.

 

Η τελευταία ανακοίνωση από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο τραγουδιστής δίνει σαφή εικόνα για τους τραυματισμούς του, ενώ προγραμματίζεται να αποκατασταθούν μέσω χειρουργικής επέμβασης τις επόμενες ημέρες, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική κατάσταση του τραγουδιστή.

 

«Ο Ηλίας Βρεττός, ο νεαρός αυτός καλλιτέχνης προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του χθες, ο οποίος μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο. Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητος, έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο, στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από τη δεξιά πάντα πλευρά γιατί από εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση.

 

Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και οπωσδήποτε προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης όλων των καταγμάτων του, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί, μιλήσαμε μαζί επί μισή ώρα και του εξήγησα την κατάσταση του», αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ανακοινωθέν από τους γιατρούς.

Την εμπλοκή ενός λευκού βαν, το οποίο, όπως υποστήριξε η 25χρονη σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, Ηλία Βρεττού, τους έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προσκρούσει σε τρία δέντρα, διερευνά η τροχαία Γλυφάδας.

 

Τα λεγόμενα της 25χρονης, η οποία ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να επιβεβαιώνουν και δύο ακόμη άτομα που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του σοβαρού τροχαίου που προκάλεσε σοβαρά κατάγματα στον  τραγουδιστή. Πλέον οι άνδρες της τροχαίας εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο της πρόσκρουσης.

 

Ο Ηλίας Βρεττός με ανάρτησή του στο Instagram ευχαριστεί τους θαυμαστές του για τη στήριξη και αναφέρει: «Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…».

 

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου του Ηλία Βρεττού, τη στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής «καρφώθηκε» σε δέντρα στην παραλιακή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τόσο του ίδιου όσο και της οδηγού του οχήματος.

 

«Άκουσα το απότομο φρενάρισμα και γύρισα να κοιτάξω. Είδα το αυτοκίνητο να ξεριζώνει ένα δέντρο και να σπάει άλλα δύο. Ήταν τρομακτικός ο ήχος», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Τζ. Στασινοπούλου, που εργάζεται σε ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

 

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πλησίασε το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση και όπως είπε ήταν σίγουρη πως η οδηγός του αυτοκινήτου ήταν νεκρή: «Όταν πήγα και είδα πρώτα τον άνδρα, παρακαλούσα να είναι ζωντανοί. Είδα ένα παιδί μέσα στα αίματα. Η κοπέλα, της μιλούσα και δεν ανταποκρινόταν. Πίστευα πως ήταν νεκρή. Ο Βρεττός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα ποιος είναι – με ρωτούσε αν είναι καλά η κοπέλα, η οποία προφανώς ήταν σοκαρισμένη. Μετά από λίγο, μου μίλησε και κατάλαβα ότι είναι ζωντανή».

 

Related posts

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Abola Newsroom

O ΠΣΑΤ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Μότση

Abola Team 3

Οφειλή από 30 ευρώ μπλοκάρει τη φορολογική ενημερότητα!

Abola Newsroom