free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Ευεργετική η διακοπή»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

 

 

Ως ευκαιρία να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αγωνιστική τους εικόνα προσέγγισαν στα Βριλήσσια την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του εοταστικού τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας. 

Άπαντε στη φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων διψούν για άμεση επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ακλόνητοι στηνπρώτη πεντάδα του δευτέρου ομίλου τηε Β’ Κατηγορίας. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Χαραλαμπίδη: 

«Η αίσθησή μου είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ευεργετική για την ομάδα μας. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε πολύ μεθοδικά πάνω σε τομείς, όπου είχαμε εμφανίσεις αδυναμίες, με την προοπτική να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μας βρίσκει να δίνουμε ένα δύσκολο, όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σοτν Κεραμεικό. Ο προσεχής μας αντίπαλος καίγεται για βαθμούς, αφού παλεύει για την παραμονή του, αλλά και εμείς χρειαζόμαστε το «τρίποντο», που θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε στις επιτυχίες, αλλά και να παραμείνουμε ψηλά». 

 

Επέστρεψε ο Καγιώργης 

Στις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιώργου Καγιώργη θα μπορούν να υπολογίζουν εκ νέου στα Βριλήσσια. Ο πρώτος φετινός σκόρερ της ομάδας των βορείων προαστίων με 11 γκολ, διευθέτησε κάποιες επαγγελματικές του εκκρεμότητες και πλεον επανήλθε δριμύτερος στις προπονήσεις της ομάδας

   

 

 

 

Related posts

«Όρθια» τα Μελισσια στη Πετρούπολη!

Abola Team 2

Εθνικός Αστέρας – Μελίσσια 1-1

Γιάννης Μελίτας

Αθλητική Ενημέρωση Γονέων με «λάμψη» Τάκη Φύσσα

Kώστας Παλαιολόγος