free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τους Τράχωνες έδωσε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Τράχωνες κινούνται τα πάντα πλέον στο Παλαιό Φάληρο. 

Η ψυχολογία όλων στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας των νοτίων προαστίων είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο απόρροια της σπουδαίας νίκης επί του Αθηναϊκού με 3-1 και η αίθηση που έχιε καλλιεργηθεί, είναι ότι η ομάδα θα φανεί απόλυτα ανταγωνιστική και προσηλωμένη, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Χαρακτηριστικές είναι οι  δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή: 

«Η νίκη επί του Αθηναϊκού μας απελευθέρωσε ψυχολογικά και μας έδωσε ώθηση να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στους Τράχωνες. Μία πολ΄ στιβαρή, οργανωμένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θα πάμε από την πλευρά μας να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, με κύρια πρόθεση να φανούμε ανταγωνισιτκοί. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας» 

Επιστρέφει ο Κωνσταντινίδης  

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στο Παλαιό Φάληρο, που αφορούν την αποθεραπεία του Φίλιππου Κωνσταντινίδη. Ο 23χρονος μεσοεπιθειτκός ξεπέρασε πλήρως τον ταυματιμσό του , με άμεση συνέχεια να τεθεί στα πλάνα του προπονητή του Γιάννη Γαζή για τις ανάγκες της εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Τράχωνες. Αντίθετα, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυαμτιμσό του ο Γιάννη Κίλιας, ενώ ο Μάριος Τοπάλι, επιχειρεί προοδευτικά να ανεβάσει ρυθμούς

Related posts

Μια γροθιά όλοι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Παίζουμε με το αδιαφιλονίκητο φαβορί της ανόδου»

Τον Τσούνι απέκτησε η Δάφνη Παλ. Φαλήρου

Abola Team 3