free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Να δημιουργήσουμε υγιή και δυνατή ομάδα για του χρόνου»

Τις προτεραιότητές του με προοπτική το μέλλον, ανέλυσε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

Σε φάση γενικότερης ανασυγκρότησης βρίσκονται στην Κορωνίδα με άξονα το μέλλον. 

Το γεγονός ότι η νεανική ομάδα του Γαλατσίου έχει χάσει πολύτιμο έδαφος όσον αφορά το ενδεχόμενο να κυνηγήσει μία εκ των προνομιούχων θέσεων στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, προσδίδει τη δυνατότητα στον τεχνικό Γιάννη Κααπράλο και τους άμεσους συνεργάτες του να δημιουργήσουν από τώρα όλες τις υγιείς και στέρεες βάσεις για τη στελέχωση ενός ποιοτικού και νεανικού ρόστερ, που θα έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς στόχους από την επόμενη σεζόν. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Καπράλου: 

«Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος θεωρώ ότι ήταν  απόλυτα ευεργετικό για την ομάδα μας από την άποψη ότι δουλέψαμε εμπεριστατωμένα, όπως φυσικά και το ότι είχαμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε ορισμένες αδυναμίες που είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος. 

Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό κοντρα στον Ερμή Ηρακλείου (σ.σ. παιχνίδι όπου η Κορωνίδα ηττήθηκε με 3-2) στο οποίο είχα τη δυνατότητα να τσεκάρω την αγωνιστική  ετομότητα σχεδόν όλων τνω παικτών του. Όπως φυσικά και να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για το πού βρισκόμαστε . Θέλαμε να κρατηθούμε σε υψηλό ρυθμό αγώνων, αφού ακολουθεί μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά 2010. 

Αντιμετωπίζουμε την μοναδική ομάδα στο σύνολο των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Αθήνα, όπου δεν έχει γνωρίσει την ήττα, προηγείται αρκετά βαθμολογικά των αντιπάλων του και αυτό το στοιχείο θεωρώ ότι από μόνο του τα λέει όλα για τον όγκο τνω δυσκολιών, πυ θα κληθούμε να αντιπαρέλθουμε. Ξεκάθαρος και πρωταρχικός μας στόχος είναι μές ααπό τους αγώνες που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, αλλά και να δουλέψουμε εμπεριστατωμένα, έχοντας ως πυξίδα την επόμενη σεζόν. Αυτό που προέχει, είναι να θέσουμε τις υγιείς βάσεις πάνω στις οποίες θα δημιουργήσουμε την ομάδα της επόμενης περιόδου, που θα μπορεί  να διεκδικήσει πρωταγωνιστικές βλέψεις μ’ ένα σύνολο νεανικό και ιδιαίτερα ποιοτικό»

Related posts

Κωνσταντινίδης αντί Ράμμου στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team

Τρανός: «Το ευχαριστηθήκαμε, συνδυάσαμε καλή εμφάνιση με νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος