free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Το σύνθημα για νίκη επί του Άτταλου έδωσε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, βρίσκει την Νίκη Αλίμου να δίνε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της. 

Οι πρωτοπόροι δοκιμάζονται εκτός έδρας από τον ισχυρό Άτταλο και χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς, ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμά τους από τους διώκτες τους και να πετύχουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής πορείας των «κυανόλευκων» Νίκος Μανωλάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, επικεντρώθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης 

 

«Προετοιμαζόμαστε πολύ μεθοδικά. Όπως αντμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι, έστσι προσεγγίζουμε και την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άτταλο,Πρόκειται για ένα παιχνίιιδ όπως όλα τ’ άλλα. Από την πλευρά μας θέλουεμ να εμφανιστούμε δυνατοί μετά την πάροδο της διακοπής του πρωταθλήματος και κυρίως να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών  κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου του Εθνικού , για να προσθέσει: 

«Η ψυχολογία όλων των παικτών μου είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα του συλλόγου, από την στιογμή κατά τη οποίαείμαστε μία ολοκαίνουρια ομάδα, η οποία βασίζεται αποκλειστικά σε δικούς της παίκτες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέοςυ»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κρόνος Αθηνών: “Όλα τα έσοδα για τη θεραπεία του Παναγιώτη-Ραφαήλ!”

Abola Newsroom

Ζαμπέτας: «Νίκες με Αναγέννηση Πετρούπολης και Νέα Σμύρνη»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (21/10) πρόγραμμα των αγώνων

Abola Team