free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου εστίασε ο τενχικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.  

 

 

 

Με τον βαθμό αυτοπεποίθησης στα ύψη, απόρροια ης εξαιρετικής του πορείας στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, ο Ήφαιστος Περιστερίου βάζει στην τελική ευθεία την προετοιμασία του για τις ανάγκες του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα του με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. 

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος έπειτα το εορταστικό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βρίσκει τους «ροσονέρι» α δοκιμάζονται κόντρα σε μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του τελευταίου διμήνου, γεγονός το οποίο προσδίδι ακόμη μεγαλύτερο συνατελεστή δυσκολίας. 

Στοιχείο το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας Θόδωρος Τρανός, ο οποίος φρόντισε να  τονίσει στις δηλώσεις που παραχώρησε: 

«Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μας φέρνει να έχουμε μποστά μας μία πολύ δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του τελτυαίου διμήου, όπως αυτό φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα, που έχει φέρει, όσο κυρίως για το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, που παίζει. Πρόκειται για μία ομάδα πολύ δυνατή και πειθαρχημένη και οφείλουμε να δείξουμε το καλύτερό δυνατό μας πρόσωπο,ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, που επιθυμούμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι». 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες των τιμωρημένων Γιώργου Μπότη και Μάριου Μαυρουδή θα στερηθεί ο Θόδωρος Τρανός κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ευχαριστούν το Μικρασιατικό για τη φιλοξενία οι Τράχωνες

abola10

Τσαβαλιάς: «Θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Παραδίδει η διοίκηση Τσατσαμπά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος