free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η σαββατιάτικη αναμέτρηση, επικεντρώθηκε ο τεχνικός ηγέτης του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης. 

 

 

 

 

  

Ως ευκαιρία να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες είχαν διαγνωστεί  κατά το παρελθόν, αντιμετώπισαν στον Πανερυθραϊκό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. 

Ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης και οι στενοί του συνεργάτες είχαν την δυνατότητα να βελτιώσουν πολλά πράγματα στο «κομμάτι» της τακτικής, με ξεκάθαρο στόχο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας να φανεί ακόμη πιο δυνατή κι ανταγωνιστική  στην κρίσιμη συνέχεια του «μαραωνόυ» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. 

Η προσοχή πλέον έχει στραφεί αποκλειστικά στη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Διάνα Ηλιούπολης, όπου η νίκη αποτελέι μονόδρομο. Κάτι τοοποίο επισημαίνει στις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός του Πανερυθραϊκού: 

«Η όλη μας προσοχή έχει στραφεί εξ’ ολκλήρου στην αναμέτρηση με τη Διάνα Ηλιούπολης. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αιχνίδι, όου στοχεύουμε στην νίκη, ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Όλο αυτό το  διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δουλέψαμε πάνω σε πολλά κομμάτια της τακιτκής επιδιώκοντα α πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τους παίκτες. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η δουλειά που πρηγήθηκε, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο».

 

 

 

 

 

Related posts

Ζουμπουνέλης (Φωστήρας Ηλιούπολης):”Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια” (vid)

abola10

Παπαρούνης: «Θέλουμε νίκη και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 4-1

abola10