free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς προβλήματα η ΑΕ Μυλοποτάμου απέναντι στον Ηλυσιακό

Πολύ σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την ΑΕΜυλοποτάμου, η οποία υποδέχεται τον Ηλυσιακό.

 

Η ομάδα του Μυλοποτάμου δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής όπου θα διεκδικήσει τη νίκη και μόνο που έχει πολύ ανάγκη.

 

Στο prismasport μίλησε ο νεαρός τεχνικός της ΑΕΜ, Γιώργος Κόλτζος τονίζοντας την θέληση και την πίστη του ότι η ομάδα του θα πανηγυρίσει το τρίποντο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

 

«Παίζουμε κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο που ειδικά στο γήπεδο του είναι πολύ επικίνδυνος. Και εκτός έδρας όμως κάνει εξαιρετικό παιχνίδι αντεπιθέσεων. Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής ουσιαστικά έχει σωθεί.

 

Ο Ηλυσιακός έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον πρώτο του σκόρερ, Μάντζη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα το πάρει η ομάδα που το θέλει περισσότερο και αυτή θεωρώ ότι είναι η δική μου. Εμείς χρειαζόμαστε απαραίτητα τη νίκη».

Related posts

Πρόβα τζενεράλε ο Αιολικός του Κώστα Ψυρόπουλου 9 Σεπτέμβρη με ομάδα Super League!-Θαυμασμός για την άψογη οργάνωση της ομάδας

Abola Team 3

«Πεντάστερη» η ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Προσθήκη Πέριτς το Λουτράκι!

Abola Team 2