free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Ομάδα με δυναμική και πλούσιο ρόστερ ο Άγιος Δημήτριος»

Το εγκώμιο της ομάδας του Αγίου Δημητρίου έπλεξε ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γαλάτσι, Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο κινούνται τα πάντα πλέον στον ΠΑΣ Γαλάτσι. 

Άπαντες στο συγκρότημα τνω βορείων προαστίων έχουν επικεντρωθεί στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία του για τις ανάγκες της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στους «κυανέρυθρους» 

Ενδεικτικές του τρόπου προσέγγισης του συγκεκριμένου αγώνα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ζαμπούρα: 

«Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μας φέρνει σε μία πολύ δύσκολη αποσοτλή. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε  στην έδρα της μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Άγιος Δημήτριος. Ένα σύνολο με τεράστια δυναμική, ιστορία, αλλά και πολύ πλούσιο ρόστερ, αφού έχει ενισχυθεί πάρα πολύ τόσο στις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού, όσο και στην εμβόλιμη του Ιανουαρίου. 

Επίσης, έχει την ευτυχζία να διαθέτει εξαιρετικούς πδοσφαιρανθρώπους όπως ο Τεχνικός Διευθυντής Αντώνης Καρπούζας, ο προπονητής Θοδωρής Κουτσουδάκης. Θεωρώ ότι ο προσεχής μας αντίπαλος έχει ακόμη πολλές και σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσει το εισιτήριο της ανόδου και φυσικά έχει πολλούς λόγους να κτυπήσει το ματς, προσβλέποντας στην νίκη. Παίζει στην έδρα του κι έχει τον πρώτο λόγο. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε με σκοπό να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ευελπιστούμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων, που θα αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο τον κόσμο που θα έρθει να το παρακολουθήσει».

 

 

 

 

Related posts

Σταματόπουλος (Τερψιθέα): Πετυχημένη η σεζόν

admin

Ανδρέας Νάστος (Ηρακλής Περιστερίου): “Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”

admin

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10