free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Θα ψάξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!»

To στίγμα του για το επερχόμενο ντέρμπι με την Ελευθερούπολη, έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου. 

 

 

 

 

Στους ρυθμούς της επερχόμενης αναμέτρησης με την Ελευθερούπολη κινούνται τα πάντα στην Κηπούπολη! Άπαντες στο νεοφώτιστο και ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων εκμεταλλεύθηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος ;στοχεύοντας στην όσο το  δυαντόν αρτιότερη προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι. 

Η αίσθηση που επικρατεί, είναι ότι η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα να «βγάλει» τον καλό ποδοσφαιρικό της εαυτό, ώστε να δικαιολογήσει την φειτνή αξιοζήλευτη πορεία της στον απαιτητικό δέυτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Φιλίππου: «Πάμε για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Όλο το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε πολύ μεθοδικά, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμαμένοι. Παίζει ο τρίτος με τον τέταρτο του ομίλου, είναι σαφέστατα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όωμς εμείς από την πλευρά μας θα πάμε χωρίς άγχος να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε» ήταν το αριχκό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών της Κηπούπολης στο πέρασμα της τελευταίας διετίας, για να προσθέσει: 

«Από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα γνωρίζουμε τί θα μπορούμε στο εξής να κυνηγήσουμε ως σύνολο, αλλά και τί μπορούμε να περιμένουμε γενικότερα Θα ψάξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!»

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Mπορούσαμε κάτι περισσότερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Το πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Β’ Αθηνών

Abola Team

Κατσούδας, η μεγάλη επιστροφή στην Ελευθερούπολη!

abola10