free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ντερτινής νέος τεχνικός στην Τριγλία Ραφήνας!

Ο Ανδρέας Ντερτινής είναι ο «εκλεκτός» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τριγλίας Ραφήνας. Ο έμπειρος τεχνικός αντικαθιστά τον Φώτη Θανέλλα.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας μετά την αποχώρηση του κ. Φώτη Θανέλλα και την πρόσληψη του από ανταγωνίστρια ομάδα του ομίλου μας, ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Ανδρέα Ντερτινή ως προπονητή της ανδρικής ομάδας, μέχρι πρότινος βοηθού προπονητή της ανδρικής ομάδας και τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομών.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Ανδρέα Ντερτινή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει για την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας και του υποσχόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια».

Κατά την αποχώρησή του σε δήλωσή του ο Φώτης Θανέλλας είχε αναφέρει:

Προλαβαίνω τις ανακοινώσεις για να βγάλω από τη δύσκολη θέση κάποιους παράγοντες.

Είχα και έχω εμπιστοσύνη στους ΑΝΤΡΕΣ ποδοσφαιριστές μου που συνεργάστηκα μαζί τους και τους εύχομαι ολόψυχα υγεία και επίτευξη των στόχων τους.

Κάποιος έπρεπε να πληρώσει το σπασμένο μάρμαρο και… βρέθηκε ο μαρμαράς!

Από αύριο κυκλοφορούμε πάλι καμαρωτά στη Ραφήνα…

Λουκάτος πριμ-Ραφήνας: 1-0 τελικό! Προστασία διαιτησίας… Καλό Πάσχα.

Υ.Γ Οι χαρακτηρισμοί ηλίθιος και ανάξιος θα επιστραφούν σύντομα.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης ανέφερε:

«Είναι λογικό να στενοχωριέται. Η φυγή του ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους και αυτό αποτυπώνεται από την θέση που κατέχει η ομάδα μας στην κατάταξη.

Όλα τα άλλα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι επαγγελματίας και ας κοιτάει να κάνει σωστά την δουλειά του και όχι να αναλώνεται σε χαρακτηρισμούς μικρών παιδιών.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά και μόνο για το συμφέρον της ομάδας.

Λειτουργούμε έτσι εδώ και πλέον 20 χρόνια το σύλλογο μας σεβόμενοι όλους τους συνεργάτες μας χωρίς να προσβάλουμε κανένα.»

Related posts

Βαρύ πένθος για τον ΠΑΟ Ρουφ

admin

«Τσικουδιά» παραμονής για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, o Αγ. Ιερόθεος 1-0 την Προοδευτική-Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Κοπή πίτας την Πέμπτη 8/2 η Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 3