free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Όσο ψηλότερα γίνεται!»

Το σύνθημα για ακόμη καλύτερηα συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

 Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο λέει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα ανταποκρίνεται με το πλέον πειστικό τρόπο στην περίπτωση του Αστέρα Ζωγράφου.

 

Οι «κυανέρυθροι» που πραγματοποιούν μία αρκετά θετική πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας επιχειρούν να την επιβεβαιώσουν και στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να ηρεμήσουν, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, στρ΄φοντας τη προσοή τους στην επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους. 

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση . Η προσοχή μας στρέφεται στην αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους. Μία ομάδα πολύ αξιόλογη, την οποία αδικεί η βαθμολογική της θέση, αφού παλεύει όλα τα παιχνίδια, που έχει δώσει και παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική. Από την πλευρά μας θέλουμε την νίκη, ώστε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις και να ευελπστούμε σε καλύτερη συνέχεια. Πάμε για την νίκη και όπου μας βγάλει.  Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανακοίνωσε Παναγιώτη Φωκά στο τεχνικό επιτελείο η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Μπουγάς: «Δείξαμε θετικά δείγματα γραφής»

Σομπότοβιτς: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Kώστας Παλαιολόγος