free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Υπάρχει τρομερή διάθεση!»

Στην δίψα των ποδοσφαιριστών του για επιστροφή στις νίκες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην Ιεράπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης.

 

 

 

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και διάθεση προετιμάζονται στον Άρη Χολαργού για την προσεχή καθοριστική αναμέτρηση με την Ιεράπολη. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των βορείων προαστίων δουλεύουν αρκετά μεθοδικά και με περίσσια όρεξη το συγκεκριμένο διάστημα, έχοντας ως πυξίδα την καθοριστική κυριακάτικη αναμέτρηση, όπου με ενδεχόμενη νίκη ο Άρης Χολαργού θα πραγματοποιήσει ένα από τα πιο αποφασσιτκά του βήαμτα για την παρμαονή του στην Β’ Κατηγορία 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Σπυράκη: 

«Προεοτιμαζόμαστε κατάλληλα και με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία για το συγκεκριμένο παιχνίδι,. Υπάρχει τρομερή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μου και αυτό ευελπιστώ να αποδοθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Ιεράπολη

Η ψυχολογία μας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ευελπιστώντας να φθάσουμε στο αποτέλεσμα, όπου όλοι μας επιθυμούμε»

 

 

 

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Οπωσδήποτε νίκη με Ανθούπολη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Αθήνας

abola10

Ιωάννου: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που μονίμως πρωταγωνιστεί»

Kώστας Παλαιολόγος