free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης : «Με νίκη ξεμπερδεύουμε!»

Στην κρισιμότητα της κυριακάτκηςαναμέτρησης με τον ΑΟ Βύρωνα εστίασε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

Στους ρυθμούς της κυριακάτικης καθοριστικής αναμέτρησης με τον ΑΟ Βύρωνα στρέφονται τα πάντα στον Παράδεισο Αμαρουσίου! 

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας βρήκε τους πάντς στον σύλλογο των βορείων προαστίων να προετοιμάζονται με τον ιδανικότερο τρόπο για τις ανάγκες της επερχόμενης αναμέτρησης, όπου η ομάδα με ενδεχόμενη νίκη θα ξεμπλέξει ορισιτκά από τις επικίνδυνες θέσεις του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Όπως φυσικά θα δικαιούται να … ονειρεύεται ένα καλό πλασσάρισμα στην βαθμολογία. Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στηνομάδα του Αμαρουσίου την προσεχή αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του έμπειρου στόπερ Αλέξη Στούλη: 

«Το μυαλό και όλη μας η προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην κυριακάτικη αναμέτρηης με τον ΑΟ Βύρωνα., Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα.Το διάστημα της δακοπής δουλέψαμε πολύ μεθοδικά και με πολύ καλή ψυχολογία αποσκοπώντας να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.  Με ενδεχόμενη νίκη θα ξεμπλέξουμε εντελώς από τις επικίνδυνες θέσεις και θα μπορούμε να ποντάρουμε σε μία ακόμη πιο αξιόλογη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο χέρι μας είναι  τα καταφέρουμε»

 

Εξοντωτική ποινή σε Καραλή 

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς για τον Νίκο Καραλή.  Ο 18χρονος ανσταλτικός μέσος του Παράδεισου Αμαρουσίου τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ με την εξοντωτική ποινή αποκλεισμού των πέντε αγωνιστικών και σίγουρα η απουσία του είναι πολύ σημαντική για τη συέχεια.

 

Related posts

Βλάχος: «Η ομάδα μας είχε μέταλλο, καρδιά και ψυχή!»

Η Αγία Ελεούσα κοντά στο «αύριο» των υποδομών της

Kώστας Παλαιολόγος

Δύσκολο πέρασμα από την Αργυρούπολη για την Αγία Ελεούσα

abola10