free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έτοιμος για το διπλό με Ζευγολατιό ο Διαγόρας Ρόδου

Το πρωί αναχώρησε για τον νομό Κορινθίας η ομάδα του Διαγόρα, καθώς το Σάββατο στις 15:00 θα φιλοξενηθεί από τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Ζευγολατιού στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» με την ψυχολογία στα ύψη από την νίκη στο ντέρμπι με τον Α.Σ. Ρόδος, θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους για να παραμείνουν μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Η τελευταία προπόνηση του Διαγόρα στο νησί μας έγινε χθες νωρίς το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα λόγω της έντονης κακοκαιρίας, με λίγες ασκήσεις τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παντέλης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Αγγελούδης, Πέεφ, Βελλίνης, Ζέλεφ, Μεντής, Μήτκας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Ρούνιτς, Σουάνης, Κιοσέογλου, Τσαγγάρης, Χειμωνέττος, Σερτζίνιο, Γιόνδης, Μπακάλης.

Εκτός πλάνων έμειναν οι τιμωρημένοι Κυριάκος Ευαγγελιδάκης και Αλέξανδρος Βελέτης που έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, όπως και ο τραυματίας Στάθης Προβατίδης.

Η προετοιμασία του «γηραιού» για το παιχνίδι του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Ζευγολατιού.

Ο Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στον Α.Ο. Ζευγολατιού για να αποσπάσουν την νίκη, που θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη μετά την επικράτηση στο ντέρμπι με τα «ελάφια».

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Αποχώρησε από τον Παλληνιακό ο Αντώνης Φώσκολος

Abola Team 3

Αποκτά και Αλβανό αμυντικό χαφ ο Πανηλειακός!-Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι λαχνοί της λαχειοφόρου

Abola Team 2

Σοφιάνης, Αγτζίδης, Αργκιλέσι και Μπιλτσάρι για Ηρόδοτο

Abola Team 2