free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί!»

Το στίγμα του για την δύσκολη αναμέτρηση που περιμένει την ομάδα του απέναντισ τον Ολυμπιακό Λιοσίων, έδωσε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά το εορτασιτκό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βρίσκει τον Αθηναϊκό να δίνει ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της φετινής περιόδου. 

Οι Βυρωνιώτες φιλοξενούν τον πολύ δυνατό Ολυμπιακό Λιοσίων που τρέφει πρωταγωνιστικές  βλέψεις στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας και φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα απογελέσει το καλύτερο τονωτικό, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει

 

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο των είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου: 

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία από τις ποιοτικότερες και δυσκολότερες ομάδες του ομίλου, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε αρκετά πων σε κομμάτια της τακτικής, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές συγκριτικά με το σχήμα, που παρατάχθηκε κόντρα στο  Παλαιό Φάληρο και παρά τα όποΙα αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζουμε, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα»

 

 

Related posts

Ντουμπλάρισμα ο Ήφαιστος

abola10

Το Ρουφ 3-1 τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3

Έλειψε το γκολ στο ντέρμπι

abola10