free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαγκαφίνης: «Πάμε στον Τελικό μετά από 16 χρόνια για την Παλαιόχωρα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της ομάδας του στον Τελικό του Κυπέλλου Χανίων, ο τεχνικός της Παλαιόχωρας.

Την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων για δεύτερη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Παλαιόχωρα, μετά το τελικό 1-0 και στο δεύτερο παιχνίδι της με τον αξιόμαχο Κρ. Αστέρα, στο γήπεδο της Καντάνου (συνολικό σκορ 2-0).

 

Δίκαιη χαρακτηρίσε την πρόκριση της ομάδας του στον Τελικό ο τεχνικός της Παλαιόχωρας, Δημήτρης Μαγκαφίνης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο athlitiko μετά το τέλος του αγώνα με τον Κρ. Αστέρα.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

 

Για τη νίκη και στα δύο ματς και την πρόκρισή της Παλαιόχωρας στον τελικό μετά από 16 χρόνια:

 

«Ήταν μία διοργάνωση που δεν την υποτιμήσαμε από την αρχή, ήμασταν σοβαροί σε όλα τα ματς. Σε αυτό το παιχνίδι βρήκαμε μία ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό, κερδίσαμε δίκαια και στα δύο παιχνίδια και πλέον πάμε στον τελικό μετά από 16 χρόνια, όμως σαν ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας απέναντι σε μία επίσης καλή ομάδα όπως είναι το ΣΥΝΚΑ. Εύχομαι να γίνει ένας καλός Τελικός, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και θέλουμε σίγουρα να κερδίσουμε το τρόπαιο».

 

Για το προσεχές με τον Φωστήρα και τη σημαντική απουσία του Δρακάκη:

 

«Όσο για το προσεχές παιχνίδι με τον Φωστήρα είναι πολύ δύσκολο καθώς βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο». Είναι πολύ σημαντική η απουσία του Δρακάκη, όμως ελπίζουμε ότι οι παίκτες που θα αναπληρώσουν το κενό θα ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του αγώνα».

 

Πηγή: athlitiko.gr

 

 

Related posts

Άλμα παραμονής το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Γιώργος Ανανίδας

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 19/2

Abola Newsroom