free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας ανΑμέτρηση με την ΑΕ Ηρακλείου αναφέρθηκε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.

 

 

 

Τα .. ρέστα της καλείται να παίξει η Αγία Παρασκευή για νίκη στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Ηρακλείου.

Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες και πολύ ενθουσιώδεις ομάδες του πρώτου ομίλου, οι «μελανόλευκοι» χρειάζονται απαραίτητα τους τρεις βαθμούς, που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν ακλόνητες τις ελπίδες τους για την κατάληψη της κορυφής και παράλληλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να καλύψουν την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Θρίαβο Χαϊδαρίου.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του αρχηγού Γιώργου Τζίτζη:

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να πάμε να δώσουμε την μάχη μας. Πάμε σε μία αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες, με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο το γήπεδο μικρών διαστάσεων που διαθέτει η αντίπαλός μας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διαθέτει πολύ αξιόλογο σύνολο και ξέρει να εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκκήσουμε την νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουμε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα». 

  

 

Related posts

Κώστας Λάμπρου: “Θέλει να τερματίσει ψηλά το Ρουφ”

Abola Team 3

Χρέη τεχνικού διευθυντή ο Πέτρος Καπώνης στο Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 1-1

abola10