free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Κεραυνό Γλυφάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών θα ψάξει ο ΑΟ Ιλίου απέναντι στον Κεραυνό Γλυφάδας. 

Οι πρωτοπόροι του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ προέρχονται από την ήττα με 2-0 από τον Παπάγο και χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς, που θ τους επιτρέψουν να διατηρήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους και παράλληλα να αποκτήσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, 

Ενδεικτικές που κλίματος που επικρατεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη: «Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος επικεντρωθήκαμε κυρίως στην βελτίωση των όποιων λαθών είχαμε διαπιστώσει, με την προοπτική να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί και αποφασισμένοι για νίκες. 

Η προσοχή μας έχει στραφεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που είναι ιδιαίτερα αξιόμαχη και κατά την προσωπική μου άποψη αδικείται από την θέση πο καταλαμβάνει στον όμιλό μας. Οφείλουμε να φανούμε απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να πάρουμε πάση θυσία την νίκη, ώστε να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στα επόμενα τέσσερα ντέρμπι που μας περιμένουν κόντρα σε ομάδες που επίσης διεκδικούν τις προνομιούχες θέσεις και τα αποτελέσματα που θα φέρουμε, θα σηματοδοτήσουν πολά σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου.

 

Εφόσον πάρουμε το αποτέελσμα που θέλουμε θα φθάσουμε ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στοχου που έχουμε θέσει»

Related posts

«Περαστικά σου Σταύρο»

abola10

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό…

Ρένος Γιαμπουράς

Κουτσουδάκης: «Δημιουργούμε ήδη την ομάδα του μέλλοντος»