free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιστροφή στις νίκες για τον Χολαργό, 2-0 την Πεύκη

Νέα εντός έδρας νίκη για τον Χολαργό ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Πεύκης και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα του, και παράλληλα επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν φτωχό ποιοτικά και κυριάρχησε η δυναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα παρά το θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 3′ με τον Πετράκη να βγάζει κάθετη στον Χρήστου ο οποίος σούταρε με τον Σκαλαίο να διώνει σωτήρια σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά αργότερα με τον Χάλο να εκτελεί ένα φάουλ από αριστερά και τον Μπίφσα να διώχνει σε κόρνερ την περίεργη σέντρα-σουτ. Στο 10′ ξανά ο Χάλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στους αμυνόμενους και κατέληξε ελάχιστα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους του Γιώργου Τσαμόπουλου να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται ορθά, παρά μόνο αντέδρασαν λάθος στο 42′ με τον Ανδρέου στην προσπάθεια του να διώξει μια σέντρα παραλίγο με το κεφάλι να σκοράρει στην λάθος εστία, όμως για καλή του τύχη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο κίνδυνος πέρασε. 

Στο δεύτερο μερος, όπως πάντα στα εντός του Χολαργού οι “πορτοκαλί” πίεσαν για ένα γρήγορο γκολ με τον Π. Καζάκο να χάνει τεράστια ευκαιρία από κοντά καθώς το σουτ του, από το ύψος του πέναλτι το μπλόκαρε ο Μπίφσας. Στο 56′ ήρθε όμως η δικαίωση για τον Χολαργό όταν ο Α. Καζάκος, ο δεξιός οπισθοφύλακας έκανε ένα δυνατό πλάγιο με τον προωθημένο και αμαρκάριστο Νταϊφώτη να τιμωρεί την αδράνεια της άμυνας και να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή για το 1-0. Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι όπως ήταν λογικό πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Όπως και έγινε, στο 86′ όταν ο Νικολαϊδης ανετράπη, σύμφωνα με τον ρέφερι, και η μπάλα οδηγήθηκε στην άσπρη βούλα. Εκτελεστής ο αρχηγός, ο Χάλος ο οποίος έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του μΠίφσα, και τον τερματφύλακα στα αριστερά για το τελικό 2-0.

Χολαργός : Σκαλαίος, Καζάκος Α., Κοντογίαννης, Μιχελής, Νταϊφώτης, Τσουτσουδάκης, Τρυφιάτης, Χάλος (90′ Καρράς), Καζάκος Π., Νικολαϊδης (87′ Καλαϊντζής),  Ζώης (77′ Γερώνυμος)

Πεύκη : Μπίφσας, Παππάς, Ρώσση, Λούμης, Ανδρέου, Πέτσης, Τσεπελέ (46′ Αναστασίου), Κοντογιαννόπουλος (67′ Αγγελόπουλος), Χρήστου, Κουτούζης, Πετράκης 

Related posts

Ελεύθερος ο Έντισον Κιάφα από τους Τράχωνες

Στην Γ’ Εθνική το Αιγάλεω, 3-1 τον Χαραυγιακό στην Ριζούπολη

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα Αποτελέσματα στην Πρεμιέρα της Α’ Αθηνών

Abola Team