free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Κολωνό, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος  Γκοβερίνος.

 

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα για επιστροφή στις νίκες να … ξεχειλίζει, αλλά και με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών, που καλούνται να αντιπαρέλθουν, αντιμετωπίζουν στη Δάφνη Παλαιού Φαλήτου  την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολωνό. 

Άπαντες στον ιδιαίτερα φιλόδοξο σύλλογο των δυτικών προαστίων, φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για την κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να καλύψουν το έδαφος από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Χαλκηδονικό (0-1), όπως φυσικά και να ανακτήσουν καλή ψυχολογία, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιένει στην συνέχεια στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Γκοβερίνου: 

«Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε πολύ μεθοδικά, έχοντας ως κύρια επιδίωξη να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες είχαμε εντοπίσει σε προηγούμενα παιχνίδια, Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αναμέτρηησ με τον Κολωνό. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις μικρές διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου, στόσο, εδώ, που έχουμε φτάσει , κάθε παιχνίδια για εμάς είναι και τελικός. Θα πάμε  να παλέψουεμ με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη, που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε σ τροχιά ανόδου»

 

 

 

 

 

Related posts

Λύγκος: «Με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει ο Γιάννης Μπλούκας στον ΟΑΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος

Θεοχαρίδης και Ρήγας οι νέοι τεχνικοί διευθυντές των υποδομών της Κηπούπολης

Kώστας Παλαιολόγος