free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ιστορική Δάφνη Αθηνών εκοψε την πίτα της

Μεγάλες προσωπικότητες τίμησαν με την παρουσία τους , την εκδήλωση  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  της  ομάδας  Καλαθοσφαίρισης  ΔΑΦΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Οι στυλοβάτες της ομάδας  ο Αναστάσιος Μοναστηριώτης και ο Πετρος Κοφινάκος έδωσαν για άλλο ένα χρόνο την δύναμη για να συνεχίσει η ομάδα σε όλα της τμήματα.

 

Προλόγισε η δημοσιογράφος Βασιλική  Νικολάκου με το καλώς όρισμα των ανθρώπων που τίμησαν με την παρουσία τους όλους . Οι κ.κ Αγγελής πρόεδρος του ΔΣ ποδοσφαιρικού τμήματος , Στέλιος Ευστρατίου έφορος της ομάδας  Μπάσκετ του 1976-1981 ,  Γκασίμ Αμντάλλα προπονητής ανδρικής ομάδας 1979, Σταματόπουλος Γιώργος προπονητής ανδρικής ομάδας , Τζιρήτας Μιχάλης Βοηθός προπονητής της ανδρικής ομάδας. Από την «ΑΘΉΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ»  οι κ.κ Αντιδήμαρχος κος Χρήστος Τεντόμας , Ρωμανέας Γιώργος κοινοτικός Σύμβουλος 4ου διαμερ.,Βουτσαράς Παναγιώτης και Πυρινής Ευαγγελος.

 

Τιμήθηκε από τον επίτιμο πρόεδρο της Δάφνης μας , κο Στυλιανό  Ευστρατίου η χρυσή ομάδα του 1976-1981 καθώς και ο άνθρωπος που ανέλαβε να τους πλαισιώσει : Νίκο Φύσσα, Σπύρο Τζεμη, Νίκο Λεμπέση, Στέλλιο Βασιλειάδη και Ευστρατίου Στέλιο.

 

Την βράβευση του επίτιμου προέδρου κου Ευστρατίου  ανέλαβε ο Πέτρος Κοφινάκος.

 

Φέτος η ομάδα των παμπαίδων μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε σε τουρνουά της ΕΣΚΑ. Οι έφοροι,  Ρούλα Τσάτσου και Πασχαλιά Κατσάνη  παράδωσαν τα μετάλλια στους αθλητές του συγκεκριμένου τμήματος .  Προπονήτρια η κα Καρολίνα Παπακωνσταντίνου.

 

Ο Αναστάσιος Μοναστηριώτης έδωσε παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Mike Ευαγγελίτση, ένας αθλητής  κόσμημα στο Ελληνικό Μπάσκετ που διακρίνεται ως «θηρίο»  για τον πληθωρικό τρόπο του παιχνιδιού του.

 

Αξιοσημείωτη η βράβευση του δημοσιογράφου Χρήστου Χούτου , γνωστός για τις αναλύσεις  στην καλαθοσφαίριση που μας κρατάει συντροφιά καθημερινά 12-2 στο sport24 παρέα με τον Ηρακλή Αντύπα από τον Αναστάσιο Μοναστηριώτη. 

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του κου Μοναστηριώτη και του κου Κοφινάκου. Οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους του ανθρώπους που βοηθάνε και στηρίζουν την ομάδα μας. Τους μικρούς αθλητές, τους γονείς και τους συντελεστές της Δάφνης Αθηνών.

Related posts

Ο Ολυμπιακός το 2-1, 64-62 τον Παναθηναϊκό

Abola Team 2

Δευτέρα 30/11: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας

Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός «δώρισε» το πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναϊκό

Kώστας Παλαιολόγος