free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Θέλουμε πολύ την νίκη!»

Σύνθημα νίκης επί του ΠΑΣ Γαλάτσι, έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Τα … ρέστα του για νίκη θα κληθεί να παίξει ο Άγιος Δημήτριος απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι. 

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν πάση θυσία τον παράγοντα έδρα και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βθαμών, που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την κατάληψη μιας εκ των προνομιούχων θέσεων στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την αναμέτρηση κόντρα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων, είναι οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Αντώνη Καρπούζα: 

«Έχουμε μπροστά μς ένα πραγματικό ντέρμπι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι, ο οποίος αποδίδιε όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόοσ όλο αυτό το διάστημα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πολύ μεθοδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Θέλουμε απαραίτητα την νίκη κι εκτιμώ ότι όλοι οι παίκτες μας βρίσκοντια στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας να μας στηρίξει, να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε» 

Με αισητές ελλείψεις θα υποδεχθεί ο Άγιος Δημήτριος τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Ο τεχνικός ηγέτης Θόδωρος Κουτσουδάκης δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του τραυματία Δημήτρη Σουκαρά, του τιμωρημένου Μάκη Βαμβακερή, όπως  και του Φώτη Μακρή που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σταματόπουλος (Τερψιθέα): Πετυχημένη η σεζόν

admin

Μίτροβιτς: «Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου»

Kώστας Παλαιολόγος

Μελίσσια-Πετράλωνα 1-1

Abola Team 3