free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-0

Ο Λεβαδειακός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που «πέταξε» στα σκουπίδια δυο πολύτιμους βαθμούς στο δρόμο για την Ευρώπη!

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την άμυνα του Λεβαδειακού, ο οποίος παρατάχθηκε για να καταστρέψει τις επιθετικές ενέργειες, παρά για να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

 

Στο 6′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, όταν ο Μανθάτης πήρε την μπάλα από τα δεξιά, συνέκλινε και έπιασε διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής, αλλά την έστειλε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου. Στο 24ο λεπτό εξαιρετικό σουτ του Τσαμπούρη εκτός περιοχής, έδιωξε ο Βελλίδης με μεγάλη δυσκολία σε κόρνερ.

 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά στην πρώτη φάση η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν αυτή, που έφθασε κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα στο 46′ μετά από σέντρα του Τσαμπούρη από τα δεξιά, σκαστή κεφαλιά του Μαρκόφσκι έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Βελλίδη.

 

Η ομάδα της Λιβαδειάς όσο περνούσαν τα λεπτά προσπαθούσε να κλείσει τους διαδρόμους προς την άμυνα του Σωτηρίου, ενώ ο Γιάννης Πετράκης ενίσχυσε με τις τρεις αλλαγές την επίθεση του, ελπίζοντας στο γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν το (σημαντικό) βαθμό της ισοπαλίας.

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Bελλίδης, Βιντάλ (78′ Γιάκος), Μπέτρα (61′ Χέλκβιστ), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης (72′ Νικολιάς), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Κόντε.

Λεβαδειακός: Σωτηρίου, Αντιλέχου, Λεονάρντο (67′ Τριποτσέρης), Σουμπίνιο (76′ Νίκας), Αμαράλ, Μαρκόφσκι, Ομπιόρα, Γιακουμάκης, Ζαραδούκας (88′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης.

Related posts

Διάρρηξη στο σπίτι του Αραούχο!

Abola Team 2

Η ομάδα του ΥΕΘΑ φιλικό 7-2 με Πυροσβεστική

Abola Team 3

Διάρρηξη στο σπίτι του Αραούχο!

Abola Team 2