free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πέρασε εύκολα με το νικηφόρο 3-0 από το Ζευγολατιό ο Διαγόρας Ρόδου

Εύκολη εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-3 επί του Α.Ο. Ζευγολατιού πανηγύρισε ο Γ.Σ. Διαγόρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε «ζωντανός» στο κόλπο της πρώτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Σκόρερ οι Βελλίνης (2) και Γιόνδης.

 

Το μάτς:

 

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού πως θέλουν το «διπλό» και παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με «άγριες» διαθέσεις. Ο «γηραιός» πήρε από πολύ νωρίς την κατοχή της μπάλας, και εγκλώβισε στην μισό γήπεδο το Ζευγολατιό. Η πίεση του Διαγόρα απέφερε καρπούς στο 24′ όταν ο Βελλίνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

 

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος ο Σουάνης έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει

προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, όταν το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μπάσι.

 

Στην επανάληψη ο Διαγόρας θέλησε να «κλειδώσει» την υπόεθση νίκη και τα κατάφερε. Αρχικά στο 64′ και πάλι ο Βελλίνης με πλασέ εντός της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το (0-2), ενώ στο 85′ ο Γιόνδης, ο οποίος αγωνίστηκε μετά από απουσία δύο μηνών, πραγματοποίησε εξαιρετική προσπάθεια από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρασε δύο αντιπάλους και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό (0-3) για την ομάδα του.

 

Πλέον ο Διαγόρας έχει μπροστά του τρία εντός έδρας παιχνίδια (28/2 με Πέλοπα Κιάτου, 4/3 με Ιωνικό, 11/3 με Εθνικό Πειραιώς), στα οποία θα επιδιώξει το τρία στα τρία που θα τον φέρει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

 

ΜVP: O Περικλής Βελλίνης ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του «γηραιού». Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε αρκετά τρεξίματα, δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ σημείωσε και δύο γκολ.

 

Συνθέσεις:

 

Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μπάσι, Κουτσουμπέλας, Καντιλιεράκης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Βελέτζας, Καλίδης Α (60′ Ζαχαρόπουλος), Βουρδουνιώτης (30′ Ματζώρος), Έλι, Καλίδης Α (75′ Μπάρτζης), Καραγκούνης.

 

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Γεωργίου, Μεντής (71′ Καρπαθάκης), Ρούνιτς, Μήτκας, Μπακάλης, Πέεφ (73′ Κιοσέογλου), Σερτζίνιο (80′ Χειμωνέττος), Βελλίνης, Σουάνης, Αγγελούδης ( 70′ Γιόνδης)

 

Πηγή: xxsports

Related posts

Γ’ Εθνική: Τι έγινε στους τέσσερις ομίλους

Abola Team

Πήρε Ντάφλα ο Αγιος Ιερόθεος

Abola Team 2

Συμμετέχει στη Γ’ Εθνική ο Αχαρναϊκός!

Abola Team 2