free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αφιερωμένη στον Μπίμπιζα η εκτός έδρας νίκη του Καματερού με 1-4 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε η ομάδα του Καματερού νικώντας μέσα στην Μεταμόρφωση την τοπική ομάδα με 4-1 έχοντας στο πλευρό της αρκετούς φίλους που χάρηκαν δεόντος από το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα.

Η νίκη αυτή αφιερώθηκε από τους παίκτες στον άτυχο Γιάννη Μπίμπιζα που την Παρασκευή το απόγευμα είχε ένα  άσχημο χτύπημα από τροχαίο και που χρειάζεται να νοσηλευτεί για ένα διάστημα στο νοσοκομείο.

 

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα είχε την υπεροχή σε όλο το ματς παρότι δεν είχε τη ψυχή της άμυνας, τον Γιάννη Μπίμπιζα. Στο 16΄ ύστερα από φάουλ του Παναγιωτόπουλου και σουτ του Τρούνγκου, η μπάλα πέρασε ξυστά πάνω από το δοκάρι. Στο 32΄ ο Ανδριτσόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ αξιοποιώντας σέντρα του Σωτηρόπουλου που πέρασε από όλη την άμυνα.

 

Στο 39΄ με ένα συρτό δυνατό σουτ του Κολοκοτρώνη έξω απ την περιοχή η Μεταμόρφωση μπήκε ξανά στο παιχνίδι (1-1). Όμως στο 45΄ο Σωτηρόπουλος με ένα διαγώνιο σουτ φωτοβολίδα έξω από την περιοχή έβαλε και πάλι την ομάδα μπροστά στο σκορ.

 

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό εδραιώνοντας την νίκη με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παππά Γ. στο 73΄ καθώς είχε προηγηθεί ανατροπή του Πετανάι από τον Λαζάρου.  

 

Το τελικό 1-4 σημείωσε ο Τσομπανίδης στο 88΄ με ιδανικό πλασέ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Λουβερδή. Τέλος μοναδική ευκαιρία για γκολ είχε και ο Πετανάι στο 63΄ που μπήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά το σουτ αποκρούστηκε θαυμάσια.

 

 

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Ιωαννίδης, Λαζάρου, Ευσταθίου, Αντεριώτης (38΄ Χατζηιωαννίδης), Κοκκινόπουλος, Λύγκος, Cunaj (46΄ Κίτσος), Βιδάκης (65΄ Δαβερώνης), Κολοκοτρώνης, Σπανουδάκης, Djegsi (46΄ Καπίρης)

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Τρούνγκου, Ανδριτσόπουλος, Παππάς Γ., Λουβερδής, Παναγιωτόπουλος (65΄ Τσιργιώτης), Πετανάι (90΄ Σαχσανίδης), Χαιρετάκης (64΄ Τσομπανίδης), Σωτηρόπουλος (79΄ Παππάς Κ.), 

 

Related posts

Έβαλε Ντιντιφά στη «μηχανή» της η Αθηναίδα

Abola Newsroom

Με πρωταγωνιστή τον Κατσιούλη πέρασε από τη Λαύρα το Χαλάνδρι (φώτο)

abola10

Σούπερ οι… μπέμπηδες του Πανιωνίου!

abola10