free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξανά στο «κόλπο» η Προοδευτική, 2-0 το Κερατσίνι!-Ευχαριστίες για τη φιλοξενία οι ηττημένοι

Η Προοδευτική επικράτησε του Κερατσινίου με 2-0 και είναι ξανά στο κόλπο της πρωτιάς στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος.

 

Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδού και πήραν μία δίκαιη και πολύτιμη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 39′ ο Κανελλόπουλος με εκτέλεση πέναλτι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έδωσε την ασίστ στον Δηλαβέρη, ο οποίος έγραψε το 2-0 για την «Προο».

 

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες και γι’ άλλα τέρματα, ενώ το Κερατσίνι απείλησε με τους Τσουβαλτσίδη και Σιάνο.

 

Οι συνθέσεις:

 

Προοδευτική: Μπαντίκος, Ξυγκάκης, Μητσογιάννης, Βλάχος, Παπανικόλας, Κανελλόπουλος, Ντάλλας, Δηλαβέρης, Φαμπίνιο, Μαρής, Κουιρουκίδης.

 

Κερατσίνι: Γιώρας, Τσουβαλτσίδης, Σιγάλας, Μπατής, Βατής, Παπασπύρος, Σκεντεράι, Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης, Καρέλης.

Σε ανακοίνωσή τπυ το Κερατσίνι μετά το τέλος του αγώνα αναφέρει:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ,τόσο τη διοίκηση, όσο και τους φίλους της Προοδευτικής για την φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά τους στην αποστολή της ομάδας μας,αποδεικνύοντας αυτό που αναφέραμε στην πρόσφατη ανακοίνωση μας περί φίλου σωματείου.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε μετά τον αγώνα ο ισχυρός άνδρας της Προοδευτικής Νίκος Λεμονής ο οποίος αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στο διαιτητικό τρίο, μεταξύ άλλων ανεφερε: “Σήμερα είδα την πραγματική Προοδευτική-Κέρδισε το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

 

Related posts

Η Προοδευτική 4-0 εκτός έδρας τον Παντζιτζιφιακό

Abola Team 2

Χαραυγιακός: Πήρε τον Βαλιουτή

Abola Team

Σουτζής: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της ήττας του ΠΟΑ στον τελικό του Κυπέλλου»

Abola Team 2