free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με δύο γρήγορα γκολ από ασίστ του Χατζή και με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Κουνάδη το Ρουφ 2-1 την Δόξα Βύρωνος (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Παραμένει σταθερά και γερά στο κόλπο της ανόδου το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα που με δύο γρήγορα γκολ προερχόμενα από δύο υπέροχες ασιστ του Μανώλη Χατζή και με τις εκπληκτικές και σωτήριες επεμβάσεις του γκολκίπερ Μάκη Κουνάδη νίκησε με σκορ 2-1 την Δόξα Βύρωνος.

Οι φιλοξενούμενοι του Πέτρου Μπόντζου που παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης αντέδρασαν μετα το 2-0, μείωσαν σε 2-1, είχαν δοκάρι και αρκετές καλές στιγμές. Στο 14′ μετά από ωραίο γύρισμα της μπάλας την κατάλληλη στιγμή από τον Χατζή ο Συράκος από πολύ κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για το Ρουφ.

Στο 23′ μετά από ασίστ μαγεία του Μανώλη Χατζλη στην πλάτη των αμυντικών ο Τζώρτζης με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ κι έκανε το 2-0 για το Ρουφ. Στο 39′ μετά από σέντρα ακριβείας του Κότοβ ο αρχηγός της Δόξας Βύρωνος Βουρλούμης με κοντινή καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στο 78′ σε τρομερό σε δύναμη σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Τυράκη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στην συνέχεια της φάσης έπιασε νέο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Κότοβ κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο Γάμα απογειώθηκε με εκπληκτικό τρόπο ο γκολκίπερ της Αούστρια Μάκης Κουνάδης και με απόκρουση για όσκαρ έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 38′ σε τετ α τετ σουτ του Λούρμπα απέκρουσε και πάλι εκπληκτικά και σωτήρια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Κουνάδης ο οποίος κατέβασε ρολά και στο 45′ σε νέο εξ’ επαφής σουτ του Λούρμπα.

Στο 60′ σε κοντινό πλασέ του προωθημένου αρχηγού των γηπεδούχων Τριανταφύλλου έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή τιυ τέρματος ο αρχηγός της Δόξας Βύρωνος Βουρλούμης. Στο 75′ οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για χέρι στην περιοχή του Ρουφ ενώ στο 89′ σε δύσκολο φάουλ του Καραχάλιου εκτινάχτηκε στην γωνία του και απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Τσιώσης.

Κορυφαίος του αγώνα και των γηπεδούχων ήταν ο Χατζής ενώ από το Ρουφ διακρίθηκαν ακόμα οι Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Τζώρτζης, Παππάς. Από την Δόξα Βύρωνος διακρίιθηκαν οι Βουρλούμης, Τυράκης, Κότοβ, Δόσης, Μουσάι.

Αριστο το διαιτητικό τρίο Καλαντζής, Κωστούλας, Μητράκος.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Μπένας(47′ Λαγκαδινός), Χατζηγιαννακός, Μπέρτζος, Καρυπίδης, Χατζής, Τομπουλίδης, Συράκος(56′ Χίος), Τζώρτζης(90′ Τούρλας), Παππάς(80′ Καραχάλιος).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Πέτρος Μπόντζος): Τσιώσης, Μουσάι, Τασιουλής, Ρεγκινίδης, Βουρλούμης, Πιτσινός, Λούρμπας(54′ λ.τ. Μανάρας, 75′ Λιόκαυτος), Κότοβ, Οντόνε, Δόσης, Τυράκης(82′ Γιακουμής).

Δυναμικό παρόν έδωσαν και πάλι οι οπαδοί του Ρουφ με έξι πανό, καπνογόνα, τύμπανο, μεγάφωνο και αρκετά βεγγαλικά. Όλα τα συνθήματά τους είχαν να κάνουν με την επιστροφή του Ρουφ στην Γ’ Εθνική. Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

πήρε Κώστα Ζούλια

admin

Πέρασε με τεσσάρα ο Χαραυγιακός από την Αργυρούπολη

abola10

Ανανέωσε ο Πατσιαβούρας στην ΑΕ Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος