free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ερμής Κιβερίου 1-0 την Θύελλα Ραφήνας

Με πρωταγωνιστή τον Βεζυρτζόγλου ο Ερμής Κιβερίου κέρδισε τη Θύελλα Ραφήνας και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

 

Κύριο χαρακτηριστικό ο κακός αγωνιστικός χώρος ο οποίος μετά το πρώτο 2ολεπτο μετατράπηκε σε λίμνη εξαιτίας της συνεχούς βροχής. Με βάση τα παραπάνω, ήταν δύσκολο για τις δυο ομάδες να παρουσιάσουν πολλά πράγματα, ο Ερμής ήταν και τυχερός που προηγήθηκε, αφού ήταν πιο εύκολο ως γηπεδούχος να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Παλιγγίνη και να κρατήσει το μηδέν πίσω.

 

Βέβαια, υπάρχουν και εντονότατες διαμαρτυρίες προς τον Αχαιό διαιτητή Παπαδόπουλο για την συμπεριφορά του να δείξει κίτρινες κάρτες σε 4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έτσι χάνουν το επόμενο παιγνίδι. Οι διαμαρτυρίες έχουν να κάνουν κυρίως για τον Βεζυρτζόγλου για τον οποίο ο διαιτητής στο 94’ διέκοψε το παιγνίδι και έτρεξε στον πάγκο για να του δείξει κίτρινη. Κίτρινη για διαμαρτυρία στον επόπτη δέχθηκε και ο Παππάς στο τέλος, ενώ οι Μαρίνης και Παπαϊωάννου είχαν δεχθεί κάρτες για μαρκαρίσματα.

 

Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 20’ με σουτ του Γάλα από την περιοχή που πέρασε άουτ.

 

Στο 8’ είχαμε κι ένα σουτ του Βεζυρτζόγλου άουτ.

 

Στο 25’ από μεγάλη μπαλιά ο Βεζυρτζόγλου νίκησε τον Πάντο κι έκανε το 1-0.

 

Στο 35’ μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα, όταν καλό σουτ του Σουλτανίδη βρήκε το δοκάρι.

 

Στο 40’ ο Σενέ βγήκε σε θέση βολής, αλλά τελευταία στιγμή κόπηκε σε κόρνερ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, δεν απείλησε επιθετικά, όπως το ίδιο συνέβη κι από πλευράς Θύελλας Ραφήνας, που προσπάθησε αλλά δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στον Ερμή.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΕΡΜΗΣ (Γ.Διαμαντής): Παλιγγίνης- Ζίου, Παππάς, Χατζόπουλος, Ζίου- Μαρίνης (85’ Σελλής), Παπαϊωάννου, Μουσταφά- Γάλας (65’ Χουσελάς), Βεζυρτζόγλου (90’ Μπιτζής), Κουτσοδήμος (78’ Σάκουλης).

 

ΘΥΕΛΛΑ (Σ. Ηλιόπουλος): Πάντος- Μανουσάκης, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης, Σαντίκου, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης, Σενέ, Δημητρίου, Ζέκιο

 

Πηγή: sportargonafplia

Related posts

Από τα Ζωνιανά οριστικά στην Σαντορίνη και στον Πανθηραϊκό ο Φαμπίνιο

Abola Team 2

Ιωνικός: Κοντά σε Σαπαλίδη

Ρένος Γιαμπουράς

Απόλλων Καλαμαριάς: «Δεν θα ανεχτούμε να οδηγηθούμε “ως πρόβατο επί σφαγή”»

Abola Team 3