free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Παμπαιανικός με τους Γκόμπλια και Μιρτάι να πετυχαίνουν από δύο τέρματα 5-0 τον Γέρακα

Ο Παμπαιανικός απεδειξε οτι εχει μεγαλες δυνατοτητες. Και αυτο το πιστοποιησε και στο σημερινο ματσ με τον Γερακα που τον κατενικησε με 5-0

Με δύο γκολ του Γκόμπλια, δύο του Μιρτάι κι ένα του Ζήκου, επικράτησαν κατακράτος του Γέρακα. Η αποβολή του Καγιά  παντως στο 33μετεβαλε  τις ισορροπίες κι έκανε ευκολο το εργο των γηπεδούχων. Ετσι ηλθαν τα τα πέντε γκολ και τα δύο δοκάρια . Με τη νίκη της αυτή, η Παιανία εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα του Παλλαυρεωτικού αύξησε τη διαφορά από  έναν σε τρείς βαθμούς.

 

Τα γκολ, στο 34΄ το 1-0 ο Γκόμπλιας, στο 41΄ το 2-0 ο Μιρτάι με τακουνάκι, στο 61΄ πάλι ο Γκόμπλιας το 3-0, το 4-0 στο 65΄ ο Μιρτάι και στο 84΄ ο Ζήκος με πέναλτι το 5-0. Στο 42΄ δοκάρι ο Σέλβια για την Παιανία, στο 76΄ ο Τσιγάρας αυτή τη φορά δοκάρι για την Παιανία. Στο 33΄ αποβλήθηκε ο Καγιάς με δεύτερη  κίτρινη για τον Γέρακα.

 

Διαιτητής του αγώνα Καραπέτσας δεν συαντηησε δυσκολιες εχοντασ , με βοηθούς την  Μπάλαγκα και την  Αλεξοπούλου.

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης (56΄Χατζής), Ζήκος, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Σέλβια (70΄Δημητρόπουλος), Γκόμπλιας (70΄Κοτροζίνης), Λαγός (59΄Παρθένης), Τσιγάρας, Μιρτάι

 

 ΓΕΡΑΚΑΣ Φελεσκούρας, Ζαμάνης, Βλαχιώτης, Διγκλέρης, Καγιάς, Δημητριάδης, Μπερέτας (79΄Πάτσης), Χριστοφιλόπουλος, Μουτζακάς (70΄Προβίδης), Παναγιωτόπουλος (46΄Τσιώτης), Σεμιτζάκης (59΄Παπαδόπουλος)

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Με την παρουσία του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου η κοπή πίτας του Άρη Βούλας

Abola Team 3

Ο Παμπαιανικός 2-0 την Δόξα Αγ. Άννας

Abola Team 3