free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΠΟΑ 2-1 τον Αγ. Ιερόθεο

Ο ΠΟΑ επικράτησε 2-1 του Αγίου Ιεροθέου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 

Με δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου ο ΠΟΑ ήταν ο μεγάλος νικητής στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αγιο Ιερόθεο, επικρατώντας 2-1 για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

 

Οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό με σουτ του Χαρίτου από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν απειλές στην αντίπαλη εστία, αλλά πάλι ο ΠΟΑ ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

 

Συγκεκριμένα, με την έναρξη του β’ μέρους και μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Άγ. Ιερόθεου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για ττον ΠΟΑ. Οι περιστεριώτες μείωσαν στο τέλος, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη μοίρα του παιχνδιού.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης (85′ Πατινιώτης), Χαρίτος (90′ Χαμαλάκης), Πετράκης, Τζανής, Γιαλιτάκης (76′ Ντάμπος), Παπαδομιχελάκης, Τριανταφύλλου, Φραγκιαδάκης (63′ λ.τ Ξηρός), Καρβελλάς

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιδεράκης, Πολίτης, Ρόππας (52′ Γκουτζουλάς), Κάτσαρης, Μαρτίνος, Μανδαμανιώτης, Σιμιτζής, Λέσι, Αργυρίου, Μιζάμης, Κράσι (50′ Μανιώρος)

 

Πηγή: prismasport

Related posts

Τα περαστικά από τον Νίκο Κατσιγιάννη και τον Αήττητο στον γκολκίπερ του Ηρόδοτου Κασμερίδη

Abola Team 3

Ηλιούπολη: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρλος Μπάξτον

Abola Team

Για την επόμενη εβδομάδα έχουν μετατεθεί οι επαφές ΟΦΗ – Νιόπλια

Ρένος Γιαμπουράς