free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Ποσειδώνας Γλυφάδας ισόπαλος με σκορ 1-1 στο ματς με τον Αττικό: Τρεις προπονητές από τον πάγκο απέβαλε ο διαιτητής: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΝΤΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε ένα ματς που επικράτησε η νευρικότητα και με κακή διαιτησία, ο Ποσειδώνας Γλυφάδας και ο Αττικός στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να διατηρηθούν στην κατηγορία, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Προηγήθηκε ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας στο 70′. Το γκολ πέτυχε η χρυσή αλλαγή της ομάδας Πολίτης με ατομική προσπάθεια και σουτ όπου η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία της εστίας του Μάρκου.

Ο Αττικός ισοφάρισε στο 81′ σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ με σουτ του Λαπαρδά ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πολλές καραμπόλες και από θέση βολής που βρέθηκε κατάφερε να σκοράρει.

Στο 10′ οι του Αττικού ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι έγινε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λαπαρδά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αριστερό κάθετο δοκάρι στο 86′ και πάλι σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Λαπαρδά που ήταν από τοθς κορυφαίους του αγώνα.

Στο 73′ σε δύσκολο σουτ του Μίτρε απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπε Μάρκου. Εγγύηση ήταν όποτε χρειάστηκε ο νεαρός γκολκίπερ του Ποσειδώνα Γλυφάδας Βασίλης Ψωμάρας ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική απόκροιυση με γροθιές στο 13′ σε φοβερό χτύπημα φάουλ του Κονόμη.

Στο 75′ ο πολύ κακός και πολλά λάθη διαιτητής Γουρέλης απέβαλε από τον πάγκο σχεδόν όλο το προπονητικό τιμ και των δύο ομάδων. Τον Χρήστο Πολύζο και μετά από δέκα λεπτά τον βοηθό του Φίλη από τον Αττικό και στο ίδιο διάστημα και τον τεχνικό του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρο Φυλακούρη.

Βοηθοί ήταν οι Αρβανίτης, Βασιλειάδης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Βασίλης Ψωμάρας, Μυριανθόπουλος(70′ Καλαντζής), Γαλανόπουλος, Κουμούτσος, Κουνάδης, Πασχαλούδης(46′ Πολίτης), Σκέμπι(46′ Κώστας Ψωμάρας), Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Μίτρε, Ασπιώτης(61′ Γκριτζάλης).

ΑΤΤΙΚΟΣ: Μάρκου, Κουτσούκης(65′ Κουλουριώτης), Β. Ξούρας, Γεωργακόπουλος, Κουγιουμτζάκης, Γ. Ξούρας, Λαπαρδάς, Κονόμης, Γερακάρης, Κυφωνίδης, Ζώτο.

 

 

Related posts

Τριπλό “χτύπημα” από τη Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10

Πουλάει… μούρη με Μουράτη στην επίθεση ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Επιστροφή Γκόφα στον Άγιο Θωμά

Abola Team