free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «βιολί» του ο Αήττητος, 2-0 τον Αιολικό!

Νέα άνετη νίκη για τον Αήττητο Σπάτων, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Αιολικού με 2-0.

 

Οι πρωτοπόροι του 7ου Ομίλου κατάφεραν να προηγηθούν στο 26′ με γκολ του Φαρινόλα σε ένα πρώτο μέρος με λιγοστές ευκαιρίες. Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο Αιολικός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μπουρού, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έφτασε με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Αήττητου χωρίς όμως κλασική ευκαιρία.

 

Στην επανάληψη, ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπουρού μέσα στην περιοχή στο 55ο λεπτό, όμως ο διαιτητής ήταν κοντά και είχε αντίθετη άποψη. Στην επόμενη φάση ο Τσιλιγγίρης πέτυχε το 2-0 (56′), σκοράροντας κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15.

 

Στα επόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε τίποτα. Ο Αήττητος διατηρούσε με ευκολία την μπάλα και το προβάδισμα, έχοντας μια ακόμα καλή στιγμή σε σουτ του Φαρινόλα, ενώ ο Αιολικός αδυνατούσε να πατήσει στην περιοχή.

 

Οι συνθέσεις:

 

Αήττητος Σπάτων (Π. Κωνσταντακόπουλος): Τσέλιος, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Κατσικογιάννης (72’ Γκούμας), Νικλητσιώτης (85’ Τσίρος), Καλογέρης (66΄Τσέπας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλας

 

Αιολικός (Κ. Ψυρρόπουλος): Γιώργας, Κρητικός, Διακορώνας, Τάχιας, Καπταγιάννης, Κεσίδης (79’ Νυφαδόπουλος), Λάλας (79’ Καδής), Παληγεώργος (79’ Παλαμούτσης), Ποτουρίδης, Μπουρούς, Λαμπράκης

 

Πηγή: sportlesvos

Related posts

Άνοδο μόνο για τον Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE, οι σκέψεις για τη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, το εναλλακτικό σχέδιο της SUPER LEAGUE

Abola Team 2

Πανιώνιος: Ενισχυμένος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team

Τον νεαρό γκολκίπερ Βενέτη απέκτησε ο Εθνικός

Abola Team 3