free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του απέναντι στους Τράχωνες εξέφρασε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

Ένα δείγμα των φεινών του  δυνατοτήτων παρουσίασε το Παλαιό Φάληρο στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στους Τράχωνες. 

Το τελικό 2-2 αφήνει μία δόση πικρίας στην νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων, η οποία δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 89ο λεπτό με πέναλτι, που συνοδεύτηκε από την αποβολή του Ένι Ταχιράι. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή, ο οποίος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές για τη συνολική τους προσπάθεια, κόντρα σε μία εκ των ποιοτικότερων συνόλων της Α’ ΕΠΣΑ: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μου. Έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους και μόχθησαν, ώστε να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Τράχωνες. Ειδικά μετά την αποβολή του Βλάχου στο 55’ οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς. Είχαμε προηγηθεί 1-2 και με εξαιρετική τακτική κρατούσαμε το υπέρ μας σκορ, ωστόσο μα έμεινε η πικρία για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση στο 89’ με πέναλτι, που έφερε και τη αποβολή του Ταχιράι Ένι» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Παλαιού Φαλήρου, για να προσθέσει: 

«Πλέον η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στην επόμενη αναμέτρηση με την Τερψιθέα. Ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο και κρίσιμο κόντρα σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα που μάχετια για την παραμονή της. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, για τις ανάγκες του οποίου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη αυτή την εβδομάδα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Εξετάζει αποχώρηση από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Αρζένης

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αν μετά το Πάσχα έχουμε λήξη συναγερμού, θα ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα…

Abola Team

Ανανέωσε ο Θόδωρος Κουμπαρούλης στα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος