free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Δείξαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων παρουσιάστηκε ο τενχικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά είναι τα μηνύαμτα που ανέκυψαν για τον προπονητή του Αθηναϊκού Χρήστο Κιούρκο από την εν γένει αγωνιστική εικόνα της ομάδα του στο ισόπαλο 1-1 κόντρα ι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό Λιοσίων 

Απένατι σε μία εκ των ποιοτικότερων ομάδων του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν χαρακτήρα γεγονός το οποίο χαροποίησε τα μέγιστα τον έμπειρο τεχνικό: 

«Δείξαμε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που πρωγαωνιστεί, όπς ο Ολυμπιακός Λιοσίων, Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε η υπεοχή, ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες., . Πρηγηθήκαμε μ’ ένα όμορφο γκολ, ενώ σην συνέχεια επιδιώξαμε να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ, που θα μας χάριζε κατά μεγάλο ποσοστό την νίκη. Δεν τα καταφέραμε όμως. Στο δεύτερο μέρος δώσαμε περισσότερο χώρο στους αντιπάλους μας, οι οποίοι προσπαθούσαν κυρίως με μακρινές μπαλιές να γίνουν απειλητικοί, ενώ προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα και να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Είχαμε πρόβλημα, όμως στην τελική πάσα, με άμεση συνέπεια να μην μπορέσουμε να ζευγαρώσουμε τα τέρματά μας και αντί αυτού να δεχθούμε το γκολ της ισοφάρισης στο 70’ από μία στημένη φάση. 

Κρατάμε την καλή εμφάνιοση και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας . Η προσοχή μαςπλέν επικεντρώνετια στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει  με τους Αγίους Αναργύρους».

 

 

 

Related posts

Βενάκης: «Έχουμε ακόμη δουλειά στο τακτικό κομμάτι»

Kώστας Παλαιολόγος

Κετσετζόγλου: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!»

Γιώργος Ανανίδας

Με ηγέτη και σκόρερ τον Καραχάλιο, ο ΑΟ Περιστερίου (3-1)

Abola Team