free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Οι κορυφαίοι από όλα τα τμήματα βραβεύτηκαν στην κοπή της πίτας του Αθηναϊκού

Με γεμάτες τις εξέδρες από αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου, τους προπονητές τους, τους παράγοντές τους αλλά και από γονείς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 25/2 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα, η κοπή πίτας του Αθηναϊκού.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φλαμπούρης και ο γενικός γραμματέας Βαγγέλης Παπαϊωάννου ενώ παρέστησαν και όλα τα μέλη του συλλόγου και μεταξύ αυτών ο ταμίας Δημήτρης Νικολιάς. Παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη ενώ εκεί ήταν πολλοί αντιδήμαρχοι όπως η Ιουλία Κιούπη που είναι πάντα κοντά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Έγιναν συνολικά πάνω από 50 βραβεύσεις σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων και στους προπονητές τους αλλά και στους εκπροσώπους τους για τις επιτυχίες που σημείωσαν την περασμένη χρονιά. Μεταξύ αθυτλων βραβεύτηκαν από το χάντμπολ του Αθηναϊκού η Βασιλεία Μακρόγλου για την διεθνή της διάκριση και ο Ηλίας Πετρόπουλος για την προσφορά του στο τμήμα μπάσκετ.

Βραβεύτηκαν ακόμα αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τις βραβεύσεις έκαναν όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης του Αθηναϊκού, ο δήμαρχος Βύρωνα-Υμηττού Γρηγόρης Κατωπόδης, η αντιδήμαρχος Ιουλία Κιούπη και ο Γαβρήλος Παπαδόπουλος ο οποίος εκπροσώπησε την ΕΠΣΑ στην εκδήλωση του Αθηναϊκού. Βραβεύτηκε επίσης η Λέσχη Φίλων του Αθηναϊκού όπου την πλακέτα και το Κύπελλο απένειμε ο θρυλικός παράγοντας του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστας Μαυρίδης. Στην εκδήλωση παρέστη και ο πιο παλιός φίλαθλος του Αθηναϊκού ο κ. Δασκαλάκης.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γρηγόρης Κατωπόδης αναφέρθηκε στην ανακατασκευή που έγινε στα γήπεδα 5Χ5 στην περιοχή αλλά και σε όλα τα αθλητικά έργα που έχουν γίνει και γίνονται.

Σιις πίτες υπήρχαν έξι φλουριά και οι έξι τυχεροί κέρδισαν από ένα αναμνηστικό του συλλόγου.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της κοπής πίτας του Αθηναϊκού στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA και πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ στην στήλη με το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την εκδήλωση.

Related posts

Επίδειξη ισχύος ο Χαραυγιακός (2-1)

Abola Team

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΑΡΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ 5-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία Αθηνών

Abola Team