free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Ψηλά το κεφάλι»

To στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

Σε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την πολύ δυνατή Αγία Παρακευή υποχρεώθηκε η ΑΕ Ηρακλείου χάνοντας την δυνατότητα να παραμείνει κοντά στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Στην ομάδα του Ηρακλείου, ωστόσο, τονίζουν με κατηγορηματικό τρόπο ότι το τλεικό αποτέλεσμα αδικεί τη προσπάθειά τους και την εν γένει τους παρουσία.

Άκρως χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσΕις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη, ο οπίο σπεύδει παράλληλα να δώσει το σύνθημα για την κρίσιμη συνέχεια:

«Σε γενικές γραμμές και παρά την ήττα είμαι πολύ ευχαριστημέος από την συνολική προσπάθεια και εικόνα των ποδοσφαιριστών μου απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία. 

Παρά το αρχικό σοκ, που υποστήκαμε με τον τραυματισμό του Δημήτρη Φερεντίνου, ο οποίος τραυματίσηκε στην προθέρμανση, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά. Ήμασταν η ομάδα η οποία στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδ,  δημιουργήσαμε και χάσαμε τρεις – τέσσερις κραυγακέε ευκαιρίες να προηγηθούμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος το γκολ τη Αγίας Παρασκευής αμ άλλαξε τα σχέδια, στην συνέχεια ρισκάραμε, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο πιεστικοί, αλλα΄δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αφού βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα ο αντίπαλος τερματοφύλακας Τάσος Τικταπανίδης. Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε την προσπάθεια και προχωράμε»

 

Αγωνία για Φερεντίνο

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Φερεντίνου ήρθε να προσθέσει τον προβληματισμό στις τάξεις της ΑΕ Ηρακλείου. Ο πολυσύνθετος παίκτης τραυματίστηκε στο γόνατο , αφού στραβοπάτησε  στην τελτυαία φάση της προθέρμανσης κα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά μέσα στις προσεχείς ημέρες.

 

 

 

 

Related posts

Τρανός: «Έχουν πετύχει άθλο οι ποδοσφαιριστές μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Να παραμείνουμε ταπεινοί»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team