free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πεντάσφαιρος ο Ιάλυσος, νίκησε 5-1 τον Ασπρόπυργο

Πραγματοποιώντας μια πειστική εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ιάλυσος υπέταξε με 5 – 1 τον Ασπρόπυργο στο «Οικονομίδειο» και προσέθεσε στο ενεργητικό του τρεις πολύτιμους βαθμούς.

 

Οι «ερυθροκίτρινοι» από πολύ νωρίς έδειξαν την διάθεση τους για να γίνουν το αφεντικό του παιχνιδιού και τα κατάφεραν απόλυτα μιας και στα πρώτα 20 λεπτά έφθασαν τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στο γκολ με σημαντικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Τελικά, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 25’ και από εκεί και πέρα απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα.

 

Τα γκολ

 

Στο 25’ ο Μανθάνο με ωραία κεφαλιά ψαράκι μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Ιάλυσο (1 – 0).

 

Στο 27’ ο Δελαπόρτας με πολύ ωραία πάσα βρήκε τον Μανθάνο στην πλάτη της άμυνας ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 0.

 

Στο 55’ ο Μπανγκούρα έκανε το πλασέ, ο Σταθάκης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή αλλά ο Ζωγράφος που καραδοκούσε κατάφερε με πλασέ να στείλει στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 – 1.

 

Στο 63’ ο Ρεκλείτης με σουτ από πολύ καλό σημείο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του (3 – 1).

 

Στο 68’ ο Παφιάκης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 4 – 1.

 

Στο 75’ ο Δελαπόρτας με προβολή εξ’ επαφής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 – 1.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Aνδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς (62\ Παφιάκης), Αρχοντούλης (62’ Μαντικός), Κόλα, Δήμας, Φαβάλι, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας (77’ Σπάρταλης), Μανθάνο (70’ Βλάχος), Μπεγκλετζής.

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Διαμαντής, Χουζούρης, Τουλούμης (60’ Σιδηρόπουλος), Στρατάκης, Ατματζίδης (74’ Μπρέμος), Νικολάου, Μπάτζι (55’ Ζωγράφος), Ζώνας, Νάκας, Μίλιτς, Μπανγκούρα (72’ Ζαχαράκης)

 

Πηγή: news12

Related posts

“Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου” δηλώνει ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος του Κερατσινίου

Abola Team 3

Τον Χριστοφιλέα απέκτησε ο Αήττητος Σπάτων, μετά τον Στράτο Δουκάκη

Abola Team 3

Ο Σαργκάνης στην εξέδρα! Παρακολούθησε Θύελλα Ραφήνας-Παλληνιακό

Ρένος Γιαμπουράς